Karriärföretag 2023

Varje år utser Karriärföretagen de arbetsgivare i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Vi på OBOS är mycket stolta över utmärkelsen som Karriärföretag och att få vara med på listan över attraktiva arbetsgivare 2023.

OBOS är en långsiktig och stabil arbetsgivare som satsar på sina medarbetare. De drivs av innovation och har en inkluderande företagskultur där alla är välkomna oavsett bakgrund. Utöver sina unika karriärmöjligheter ligger OBOS även i framkant med sitt tydliga samhällsengagemang. Genom ett stort fokus på både kompetensutveckling och en god och hälsofrämjande arbetsmiljö är OBOS en attraktiv arbetsgivare. Juryns motivering

Läs mer på karriarforetagen.se

Visionen driver oss framåt 

På OBOS har vi en vision om att bygga framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar. I Sverige är vi cirka 950 medarbetare som tillsammans arbetar för visionen varje dag. Kort och gott - våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs. Därför vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare, så att alla som börjar sin karriär hos oss kan trivas, utvecklas och känna att de är del av någonting större. 

Möt några av våra fantastiska medarbetare