Laster resultat

Kommande projekt

Brf Vinternatt

Nu kan du också uppfylla husdrömmen i vackra Alster! Här planerar vi för kanonfina rad- och parhus i olika modeller och storlekar, alla med fina uteplatser. Cykla till badet på fem minuter, promenera till förskolan, och ta bilen in till Karlstad på cirka 10 minuter. Vardagspusslat och klart!

Brf Vinternatt Alster

1 av 13

Nyckelinformation

Antal bostäder
18 st
Bostadstyp
Radhus och parhus
Storlek (boarea)
107 - 120 kvm
Säljstart
Prel september 2024
Inflyttning
Ej avklarat

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Eneboslingan, 656 39 Karlstad. Se kartan på Google

Lev huslivet på bekvämast möjliga vis

Andra kvarteret vi bygger i Alster är även det döpt efter Gustaf Frödings verk, vi befinner ju oss trots allt i hans hemtrakter…  Brf Vinternatt bjuder på nybyggda rad- och parhus i olika modeller och storlekar. Härliga hem i bekväm bostadsrättsform – villakänsla i bekvämast möjliga tappning.

Hem för familjer av alla slag

I Brf Vinternatt kan du välja mellan par- och radhus. Alla bostäder med smart planerade kvadrarmetrar och med fina sällskapsytor, fullutrustat kök och två badrum. Men de har också lite olika utseende och planlösning. Parhusen har till exempel fyra sovrum som standard, medan radhusen har tre – men möjlighet till alternativa planlösningar. Även tomternas storlekar och läge varierar, allt för att du ska kunna hitta det hem som passar familjen allra bäst.

Nära naturen, med staden inom räckhåll

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! Eller varför inte besöka Alsters herrgård, och kanske äta lunch eller ta en gofika i solen? Men att bo här betyder inte att du lämnar civilisationen. Förskola finns på promenadavstånd och på cirka 10 minuter i bilen är du framme i Karlstad. Ännu närmare har du till butikerna på Välsvikens handelsområde. Vardagspusslat, och klart!

Se vår områdesfilm

Titta närmare på bostäderna

Titta närmare på bostäderna

Brf Vinternatt bjuder på kanonfina par-och radhus, med 3-4 sovrum, fina uteplatser och alla bekvämligheter. Husens modeller och storlekar varierar där det minsta är 107 kvm och det största är 120 kvm.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! Förskola och lekplats finns på gångavstånd, och in till Karlstad tar du dig på cirka 10 minuter i bilen.

Läs mer om området
Varför välja Brf Vinternatt?

Varför välja Brf Vinternatt?

Nybyggda par-och radhus med villakänsla i ett trevligt kvarter, granne med skogen och Vänern – 10 minuter från Karlstad. Men det slutar inte där… Här berättar projektutvecklare Henrik Wirén om alla fördelar med Brf Vinternatt.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Vinternatt

Vi svarar gärna på dina frågor!