Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Vinternatt

Nu kan du också uppfylla husdrömmen i vackra Alster! Här planerar vi för kanonfina radhus och parhus i två olika modeller, alla med fina uteplatser. Cykla till badet på fem minuter, promenera till förskolan, och ta bilen in till Karlstad på cirka 10 minuter. Vardagspusslat och klart!

1 av 13

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
16
Bostadstyp
Radhus, Parhus
Pris från
3 195 000 kr
Storlek (Boarea)
120 m²
Inflyttning
Från höst 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Brf Vinternatt! Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvariga på plats.

Eneboslingan, 656 39 Karlstad. Se kartan på Google

Brf Vinternatt har 16 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Vinternatt

  • 16 fem- till sexrumsbostäder
  • Från 3 195 000 kr till 3 395 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Eneboslingan, 656 39 Karlstad. Se kartan på Google

Lev huslivet på bekvämast möjliga vis

Andra kvarteret vi bygger i Alster är även det döpt efter Gustaf Frödings verk, vi befinner ju oss trots allt i hans hemtrakter…  Brf Vinternatt bjuder på nybyggda radhus och parhus om 120 välplanerade kvadratmetrar. Härliga hem i bekväm bostadsrättsform – villakänsla i bekvämast möjliga tappning.

Hem för familjer av alla slag

I Brf Vinternatt kan du välja mellan parhus och radhus. Båda husmodellerna är i två plan, med fina sällskapsytor, fullutrustat kök och två badrum. Men de har också lite olika utseende och planlösning. Parhusen har till exempel fyra sovrum som standard, medan radhusen har tre – men möjlighet till alternativa planlösningar. Även tomternas storlekar och läge varierar, allt för att du ska kunna hitta det hem som passar familjen allra bäst.

Nära naturen, med staden inom räckhåll

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! Eller varför inte besöka Alsters herrgård, och kanske äta lunch eller ta en gofika i solen? Men att bo här betyder inte att du lämnar civilisationen. Förskola finns på promenadavstånd och på cirka 10 minuter i bilen är du framme i Karlstad. Ännu närmare har du till butikerna på Välsvikens handelsområde. Vardagspusslat, och klart!

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Vinternatt och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på bostäderna

Titta närmare på bostäderna

Brf Vinternatt bjuder på kanonfina parhus och radhus, med 3-4 sovrum, fina uteplatser och alla bekvämligheter. Båda husmodellerna levererar 120 välplanerade kvadratmetrar i två plan .

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! Förskola och lekplats finns på gångavstånd, och in till Karlstad tar du dig på cirka 10 minuter i bilen.

Läs mer om området
Varför välja Brf Vinternatt?

Varför välja Brf Vinternatt?

Nybyggda radhus och parhus med villakänsla i ett trevligt kvarter, granne med skogen och Vänern – 10 minuter från Karlstad. Men det slutar inte där… Här berättar projektutvecklare Henrik Wirén om alla fördelar med Brf Vinternatt.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Vinternatt

Vi svarar gärna på dina frågor!