Lika barnvänligt som vuxenhärligt

I Brf Vinternatt kan de små familjemedlemmarna tryggt springa rätt ut i leken, kanske till kompisarna i grannkvarteret Brf Morgondröm? Vi vuxna kan istället njuta av eftermiddagsfikan på altanen i lugn och ro. Här är det gott att leva, helt enkelt.

Vackert på riktigt

Ett vackert område förtjänar en matchande bebyggelse. I Brf Vinternatt får husen vara vackra på riktigt, som bara trähus kan, utan att vara mindre moderna för det. Husens fasader får en fin färgsättning i klassisk trähusstil, gult med vita knutar och en välkomnande röd dörr som kronan på verket. Spröjsade fönster gör i sin tur helhetsintrycket komplett. Grönskande häckar ramar in tomterna, och utanför kvarteret väntar naturen… 

Rum för att leva livet

Här bjuds vi på hemtrevliga hus i två plan – i två olika versioner. Båda erbjuder 120 välplanerade kvadratmetrar, med fina sociala ytor, fullutrustat kök och två badrum. Båda husen ger också möjlighet att ha ditt eget hemmakontor. Men sedan skiljer sig planlösningarna åt något. Parhusen har till exempel fyra sovrum och en inte fullt lika öppen lösning mellan kök och vardagsrum på entrévåningen – medan radhusen erbjuder helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre sovrum som standard, men också möjlighet till olika planlösningsalternativ på övervåningen som tillval. Oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem – i bekväm bostadsrättsform.

Med plats för utelivet

Att kunna gå rakt ut och känna gräset under fötterna är en stor del av huslivet. Därför får varje hus också en egen, lättskött tomt att njuta av. Tomterna varierar en del i storlek, så här finns både plats för dig med trädgårdsdrömmar och för dig som helst bara vill grilla på altanen. Varje hus får en rejäl altan på baksidan av huset, men också plats för uteplats även på framsidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst.

Bra standard som standard

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Om du är ute i god tid finns också möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem med olika tillval, varför inte lyxa till det med en mysig braskamin i vardagsrumsdelen, eller ett badkar i badrummet på övervåningen? Alla möjligheter hittar du i Tillvalsbroschyren.

Och alla praktiska detaljer på plats

Vi har heller inte glömt de praktiska i tillvaron, som att varje hus får ett eget förråd och två parkeringsplatser. Parkering för gäster finns också i kvarteret, och naturligtvis finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Vinternatt?

Är du intresserad av Brf Vinternatt?

Gå till projektsidan för att läsa mer om Brf Vinternatt. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!