Laster resultat
Kommande projekt

Brf Kärleksvisa

Precis som namnet avslöjar finns det stora möjligheter att förälska sig i de här kanonfina sutteränghusen i vackra Alster. Vardagspusslet blir enkelt i de här välplanerade kedjehusen i bostadsrättsform, där allt man kan tänkas behöva ligger endast ett stenkast bort. Smart, smidigt och med endast en kort biltur från Karlstad. Välkommen!

Nyckelinformation

Antal bostäder
8
Bostadstyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Storlek
Cirka 135 kvm
Inflyttning
Prel. Sommaren 2024
Säljstart
Säljstart: Prel tidigt 2023

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.396511,13.623658. Se kartan på Google

Livskvalitet i dubbel bemärkelse

Välkommen till Gustav Frödings hemtrakter, kanske var det just här som han knåpade ihop dikten "En kärleksvisa". I gemytliga Alster bjuder Brf Kärleksvisa på nybyggda kedjehus i sutterängmodell. Cirka 135 kvadratmeter kärlek med natur, svalkande dopp, stadspuls och andra bekvämligheter på nära avstånd. Under sommarmånaderna kan du även besöka Alsters herrgård för att njuta av en gofika med någon du tycker om, samtidigt som ni tillsammans blickar ut över Vänerns glittrande vatten. Var det någon som sa livskvalitet?

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Kärleksvisa

Vi svarar gärna på dina frågor!