Laster resultat

Kommande projekt

Norra Djurgårdsstaden

Nu uppfyller vi bostadsdrömmar på ett av Stockholms bästa lägen. Här i Norra Djurgårdsstaden planerar vi att bygga hållbara lägenheter med smarta lösningar som gör vardagen lite skönare. Välkommen att ta en närmare titt!

Hitta på sidan

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Bobergsgatan, Stockholm. Se kartan på Google

En ny modern stadsdel vid vattnet

Norra Djurgårdsstaden växer fram som en hållbar stadsdel utmed Stockholm innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här bor du med oslagbar närhet till både storstadslivet och härliga naturupplevelser. Allt du behöver i vardagen finns inom räckhåll, och med cykel eller röda linjen når du citykärnan på bara 6 minuter.

Drömlägenheter för alla

Totalt planerar vi för mer än 600 lägenheter i projekten Stadsljus, Västra Terrasshusen och Kolkajen. Det blir lägenheter i alla storlekar för alla stadier i livet, med flexibla lösningar för hem att trivas i under lång tid framöver. Utvalda lägenheter kommer du som är OBOS-medlem kunna köpa med OBOS Deläga. Då köper du halva bostaden eller mer, och bor i hela.

Bli medlem och få förtur vid säljstart

Bli medlem och få förtur vid säljstart

Som medlem i OBOS går du före i kön när det är dags att köpa bostad. Och ju längre tid som medlem, desto längre fram i kön - så det lönar sig att bli medlem redan idag för att öka chanserna att få den bostaden du önskar. Medlemmar får även extra trygghet i bostadsköpet och mängder av förmåner som både sparar pengar och gör väntan på drömbostaden lite roligare.

Bli medlem i OBOS här

Projekt i Norra Djurgårdsstaden

Här hittar du våra projekt i området som alla kommer att säljas med vår boköpmodell Deläga, där du som är medlem kan köpa minst halva bostaden men bo i hela. Klicka vidare för att läsa mer och anmäla ditt intresse, så håller vi dig uppdaterad med det senaste om projekten.