Laster resultat

Kommande projekt

Västra Terrasshusen

Längs Bobergsgatan mot vattnet och tunnelbanan ligger Västra Terrasshusen fint inpassade i slänten upp mot Hjorthagsparken; två punkthus med bostäder i blandade storlekar med gemensam gård. En gemensam takterrass i bästa kvällsläge med vattenutsikt . Bostäderna utformas flexibelt, där enkla anpassningar underlättar ett långsiktigt och trivsamt boende.

Visionsbild över Västra Terrasshusen.

Nyckelinformation

Antal bostäder
Cirka 65
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Preliminärt 2024
Inflyttning
Preliminärt 2026/2027
Bostadstyp
Lägenheter

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Bobergsgatan, Stockholm. Se kartan på Google

På bästa läge i Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdsstaden växer fram som en hållbar stadsdel utmed Stockholm innerstads nordöstra kustlinje, från Hjorthagen och vidare söderut längs Södra Värtahamnen, Frihamnen och Loudden. Här bor du med oslagbar närhet till både storstadslivet och härliga naturupplevelser. Allt du behöver i vardagen finns inom räckhåll, och med cykel eller röda linjen når du citykärnan på bara 6 minuter.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Hitta hem i Norra Djurgårdsstaden

Hitta hem i Norra Djurgårdsstaden

Nu uppfyller vi bostadsdrömmar på ett av Stockholms bästa lägen. Här i Norra Djurgårdsstaden planerar vi att bygga hållbara lägenheter med smarta lösningar som gör vardagen lite skönare.

Se alla projekt i Norra Djurgårdsstaden
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Västra Terrasshusen

Vi svarar gärna på dina frågor!

Gunilla Slättås

Försäljningschef