Laster resultat
Försäljning pågår

Bostad 3B:1202

Priser

Pris: 2 098 000 kr

Vi förbehåller oss rätten att justera priser under pågående projekt.

Månadsavgift: 4 072 kr

Månadsavgiften betalas till bostadsrättsföreningen. Läs på projektsidan eller i projektbroschyren för att ta reda på vad som ingår i månadsavgiften.

Välkommen till Brf Bolinder - välplanerade hem med det lilla extra

I Brf Bolinder är varje bostad kvadratsmart planerad med en trivsam atmosfär för en bekväm vardag. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och ofta kontakt med både gata och innergård. Materialen är omsorgsfullt utvalda och har hög standard, bland annat vitvaror från Siemens och kök från HTH. Alla bostäder har funktionella och ofta öppna planlösningar som ger rymd och lugn till rummen. Välkommen till en plats att bo med närhet till både stad och grönska.

  • Gaveltrea med fönster i två väderstreck
  • Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare
  • Kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Balkong i nordväst

Detta händer nu

Visning

Välkommen på visning! Brf Bolinder är kvarterets andra etapp och husen har samma smarta planering som i första etappen. Första etappen, Brf Munktell, är redan slutsåld och inflyttad. Föreningarna kommer att ha en gemensam innergård och bilda ett mysigt och grönt kvarter kring ett härligt orangeri. Vi har en visningslägenhet i Brf Munktell. Vill du få en känsla av kvarteret och bostäderna så är du varmt välkommen att kontakta Robert Hammarström för att boka en visning.

Visningsbostad:
Eleonoragatan 17 lgh 1004. Entré sker från innergården. . Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad 3B:1202

Vi svarar gärna på dina frågor!