Laster resultat
Försäljning pågår

Tomter i Hofterup

Nu har du möjlighet att bygga nytt hus i lantliga och trivsamma Henkelstorp med Myresjöhus och SmålandsVillan.

Hitta på sidan

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Hermelinvägen , Hofterup. Se kartan på Google

Bygg hus med Myresjöhus och SmålandsVillan i Hofterup

I det lugna och natursköna samhället Hofterup växer området Henklstorp fram. I Henkelstorp bor du vackert nära havet och naturen med goda pendlingsmöjligheter. Här får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Lund, Helsingborg eller Malmö.

I området finns både skola och förskola. På bara fem minuter med bil når du långgrunda havsstränder, mjukt böljande sanddyner, köpcentrum och golfbanor.

Här planerar vi nu för ett nytt bostadsområde med både tomter och flyttklara hus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem. Inga anslutningsavgifter ingår i priset. Det innebär att det bland annat tillkommer kostnader för väg, el, vatten och fiber. Kontakta säljare för fullständig information.