Laster resultat

Kommande projekt

Torsviken

Längtar du också efter en förändring? Att lämna staden för ett friare, enklare liv närmare naturen – men ändå med stadspulsen inom räckhåll och hämtpizza på bekvämt avstånd? Då ska du titta närmare på Torsviken.

Hitta på sidan

1 av 9

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Information om OBOS Medlem

Flyttklara bostäder kan komma att säljas med från-pris (se medlemsvillkor 7.1). Som medlem får du förtur i budgivningar, förutsatt att du har gjort en köpanmälan med förtur i samband med objektets säljstart. I en budgivning får medlemmar rätten att matcha högsta bud för att på så sätt överta det högst liggande budet

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Bo mitt i naturen med service på bekvämt avstånd

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Från din uteplats kan du uppleva årstidernas skiftningar från första parkett. Kanske är det nu du gör slag i saken och skaffar mountainbike, går en svampkurs eller börjar måla akvarell?

Men du behöver inte bli ett fullständigt Kolmårdstroll för att trivas här, det är nämligen inte alls långt till allt du behöver i din vardag. En kort cykeltur bort hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finna också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte.

Från Krokek finns också bra kommunikationer med både buss och tåg. In till Norrköping tar du dig på runt 20 minuter, och du kan även hoppa på tåget direkt till Stockholm – då är du framme i huvudstaden om 1,5 timme. Och efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken.

Områdeskarta

Områdeskarta

Här har du chans att ta del av områdeskartan över Torsviken och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!

Projekt i Torsviken

Området kommer byggas ut i flera etapper med projekt från OBOS och villor från systerbolagen Myresjöhus och Smålandsvillan. Nedan ser du vad som är aktuella just nu.

Bli medlem för förtur till bostäder i Torsviken

Bli medlem för förtur till bostäder i Torsviken

Genom att bli medlem i OBOS kommer du att bli informerad via e-post om utvecklingen i området Torsviken men du kan också göra en intresseanmälan genom att klicka på projekten ovan. En intresseanmälan påverkar dock inte din förtur till bostäderna vid säljstart, det är endast ett betalt medlemskap i OBOS som gör.

Bli medlem nu
Hitta hem på naturnära läge

Hitta hem på naturnära läge

Vill du hitta hem på en naturskön plats med perfekt avstånd till Norrköping? I Torsviken bor du mitt i naturen med både Bråviken och Torsjön runt knuten. Här bygger vi nu välplanerade radhus, kedjehus och villor, bara 20 minuters bilresa från Norrköping. Karl Braune, projektutvecklare på OBOS, berättar mer om bostädernas unika läge och framtidsplanerna för området.

Läs mer om Torsviken