Laster resultat
Kommande projekt

Torsviken - en del av Krokek

I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd. Här planerar vi för både tomter och flyttklara hus.

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Torsvägen, Torsviken. Se kartan på Google

Tomter och flyttklara hus i Torsviken

Området har ett naturskönt läge med närhet till både skog som vatten. Här har du nära till en härlig fritid och både sköna skogspromenader såväl som svalkande dopp blir snabbt ett naturligt inslag i vardagen här. Men även om Torsviken för tankarna till naturens lugn så har du nästan lika nära till alla nödvändiga bekvämligheter såsom matbutiker, vårdcentral, pizzerior, förskola och skolor och mycket mer. Och på strax under 20 minuter i bilen tar du dig in till Norrköping och hela utbudet där. Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg.

Här kommer vi inom kort att erbjuda flyttklara hus och tomter där du tillsammans med oss kan bygga ditt drömhus. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustat med inredning och utrustning av hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Torsviken och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus i Torsviken är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus eller SmålandsVillan.