Laster resultat

Brf Höjden

På denna natursköna plats intill sjön Glan uppför vi Brf Höjden. Våra grupphusområden runt om i Sverige är mycket populära och nu planerar vi för ett nytt område i Norrköping. Det natursköna området på höjden ovanför sjön Glan fortsätter att växa. Här, i bästa läge, planerar vi för ett nytt kvarter med smarta, effektiva par- och radhus.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 58.665 latitud, 15.9699 longitud

Koordinater: 58.665000,15.969900. Se kartan på Google

Par och radhus nära natur och sjö

Brf Höjden, beläget i Svärtinge, ligger i ett naturnära område men med staden inom räckhåll. Kvarteret ligger vackert beläget på höjden ovanför sjön Glan som ger möjligheter för både bad och fiske.

Våra par- och radhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Den smarta planlösningen ger ett praktiskt och väl fungerande boende för många typer av familjer.

Brf Höjden består av 28 bostäder på 105 kvm. Planlösningen är utformad med trevliga samvaroytor på nedre plan och övervåningen är flexibel med 2-4 sovrum. Perfekt för både den lilla och stora familjen, endast 15 minuter från Norrköping. 

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Varje bostad har höga materialval med bland annat två helkaklade bad/WC. Alla bostäder har förråd, egen parkering och en uteplats på baksidan, Några av bostäderna har dessutom en härlig takterrass ovanför carporten. Husen ligger i anslutning till park- och naturmark med stigar och sjön Glan inom synhåll.

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Välkommen hem!

Vill du köpa bostad i Brf Höjden?

Byggs av:

Till toppen