Laster resultat

1 av 18

Bostad 05-1002 Hällmarsvägen 38 A

Pris

Pris:

3 175 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 4 616 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Parhus på 115 kvm med alla bekvämligheter

Det här är bostaden för dig som letar efter ett ljust och luftigt fritidsboende eller året-runt-hem – med alla bekvämligheter. Lagom stort och lättstädat med härliga sociala ytor, tre trivsamma sovrum, carport – och dubbla uteplatser.

Välkommen in!

Direkt i entrén ligger husets ena badrum med kakel och klinker, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Sedan kliver du in i husets hjärta: en stor sällskapsyta där köket är helt öppet mot vardagsrumdelen, och rymmer både matbord för många och soffgruppen. Det moderna köket har gott om arbetsytor och en stor köksö som blir den självklara medelpunkten. Från vardagsrummet når du den rymliga altanen med gräsmatta nedanför, och du kan även njuta av utelivet på framsidan – här får du två uteplatser.

Koppla av en trappa upp

En trappa upp hittar du husets privata oas med ett mysigt allrum och tre fina sovrum, två av dem med utsikt över golfbanan och havet. Här finns även utrymme för en läshörna eller hemmakontoret. Badrummet på ovanvåningen har även det kakel och klinker, WC och dusch. Intill det ligger en rymlig klädkammare.

Gott om praktiska detaljer

Varje hus får två lättillgängliga parkeringsplatser, den ena i carporten. Intill finns ett stort isolerat förråd som rymmer allt från utemöblerna till golfutrustningen. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 Här får du:

  • 3 sovrum och allrum

  • Stora, öppna sällskapsytor

  • Kök med gott om arbetsytor

  • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare

  • Två uteplatser

  • Carport

  • Stort isolerat förråd

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Kontakta oss för mer information om Bostad 05-1002 Hällmarsvägen 38 A

Vi svarar gärna på dina frågor!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Hällmarksvägen 38A, 593 38 Västervik. Se kartan på Google