Laster resultat

Försäljning pågår

Norra Saxnäs

I Saxnäs har du nära till att njuta av den öländska naturen. Svalkande bad, promenader i de vackra omgivningarna och golfrundor med fantastiska vyer. Till Kalmar tar du dig på knappa 20 minuter. Här utvecklar OBOS just nu ett område granne med Saxnäs golfbana med både bostadsrätter, villor samt tomter.

1 av 5

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Lördagen den 25 maj kl 13-16 håller vi en områdesvisning i Saxnäs. På plats visar vi våra visningshus från OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan. Vi bjuder på fika och OBBE är på plats och ordnar skattjakt för barnen. Ta tillfället i akt och uppptäck området med familjen, representanter från OBOS, säljare från Myresjöhus och SmålandsVillan finns på plats tillsammans med mäklare och Nordea. 

Flaggränd, Öland. Se kartan på Google

Bo bekvämt, bekvämare eller bekvämast

Ett nybyggt hem är bekvämt i sig, oavsett hustyp eller upplåtelseform. Men vi vet att bostadsdrömmen kan se lite olika ut beroende på var vi befinner oss i livet. Vissa av oss vill helst bo i bostadsrätt, andra vill äga sitt hus men föredrar att allt är klart när man flyttar in. Och sedan har vi de som själva vill kunna bygga och fixa i sitt nya hem. Här i Saxnäs kan alla dessa bostadsdrömmar bli verklighet.

Charmen med att bo på en ö

Finns det något mer speciellt än att bo på en ö? På Öland lever du nära naturens alla element – ja, ön kallas solens och vindarnas ö av en anledning. Oavsett var du befinner dig på Öland har du havet inom räckhåll, då ön på sin bredaste punkt bara är 1,5 mil. Här är luften lite lättare att andas och livet lite enklare att leva – samtidigt som fastlandet endast ligger en brofärd bort.

Projekt i Saxnäs

I Saxnäs bygger vi på OBOS bostäder i alla dess former. Allt från radhus & parhus till fristående villor. Se vilka projekt som är aktuella i Saxnäs nedan. 

Bli medlem och få förtur vid säljstart

Bli medlem och få förtur vid säljstart

Som medlem i OBOS går du före i kön när det är dags att köpa bostad. Och ju längre tid som medlem, desto längre fram i kön - så det lönar sig att bli medlem redan idag för att öka chanserna att få den bostaden du önskar. Medlemmar får även extra trygghet i bostadsköpet och mängder av förmåner som både sparar pengar och gör väntan på drömbostaden lite roligare.

Bli medlem i OBOS här

Kontakta oss för mer information om Norra Saxnäs

Vi svarar gärna på dina frågor!