Laster resultat

Försäljning pågår

Kv Golfrundan

I Kv Golfrundan kan drömmen om hus på Öland bli verklighet. Här planerar vi för 10 fina enplansvillor med närhet till havet och naturen. Här bor du bara ett stenkast ifrån populära golfbanan i Saxnäs och med Färjestaden och Ölandsbron på cykelavstånd.

1 av 18

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
8
Bostadstyp
Villa
Pris från
3 495 000 kr
Storlek (Boarea)
95 m²
Inflyttning
Från sommar 2023
Ägandeform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Kv Golfrundan! Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna och passa på att få svar på alla dina frågor. 

Adress visningshus: Svinggränd 1, Saxnäs
Passar inte visningstiden? Välkommen att boka en privat tid med mäklare Philip eller Johannes

Koordinater: 56.693279,16.492483. Se kartan på Google

Kv Golfrundan har 8 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Kv Golfrundan - Etapp 2

  • 6 fyrarumsbostäder
  • Från 3 495 000 kr till 4 195 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2023
  • Köp nu till fast pris!
Försäljning pågår

Kv Golfrundan

  • 2 fyrarumsbostäder
  • Från 3 895 000 kr till 4 095 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2023
  • Köp nu till fast pris!

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av visningshuset i Kv Golfrundan. 

 

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.693279,16.492483. Se kartan på Google

Nybyggda enplanshus i vackra Saxnäs

I norra Saxnäs, granne med den populära golfbanan, har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. I kvarteret Golfrundan bygger vi 10 stycken enplansvillor om 94,7 m2. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har fastlandet på bekvämt avstånd. På bara en kort promenad kommer du till Saxnäs Camping med sin omtyckta badstrand.

Känn dig som hemma!

Tänk dig ett hem som känns ljust och välkomnande direkt när du kliver innanför dörren. I våra hus i Kv Golfrundan möts du av ett härligt ljusflöde. Från hallen kommer du direkt in till husets mittpunkt; den öppna planlösningen med kök och vardagsrum. Med hjälp av de generöst uppglasade fönstren skapas ljus såväl som rymd i rummet samtidigt som naturen bjuds in och trädgården blir en naturlig förlängning utanför huset. Köket ramas in med en halvvägg som snarare bjuder in till umgänge än bryter av utrymmet. Den gör det möjligt att få sällskap i köket, vare sig dina gäster tagit plats vid bardisken eller i soffan.

Husen passar såväl den lilla barnfamiljen, det äldre paret som den ensamstående. För beroende på livssituation och familjebild kan husets yteffektivitet rymma många olika funktioner på sina 94,7 kvadratmetrar. De mindre rummen i hemmets ena del kan nämligen användas på en rad olika sätt. Som sovrum, hemmakontor, gästrum eller varför inte hobbyrum för den kreativa. Du har även generöst med rum för både leksaker, pyssel, kläder och annat i husets två klädkammare. Och i entrén ges du möjlighet att skapa ytterligare förvaring.

Genom husens exteriöra färgsättning har man skapat ett mysigt och enhetligt kvarter som speglar den öländska naturen i sin grågröna färgskala. Husen har en enkel arkitektur med nätta takfötter och karaktäristiska detaljer, såsom entrétaket som ramar in dörren samt fönsterramen på husets gavel. Det skapar en tredimensionell känsla och ger uttrycket av ett modernt laduhus.

Hem med hög standard

Ditt nya hem har en hög standard med väl utvalda material. Inredningen är modern och noga utvald av arkitekten. Alla husen har ett förråd och plats för två bilar på uppfarten. Här kan du fylla dagarna med långa golfrundor, svalkande bad och njuta av grillkvällar på din altan med familj och vänner.

Färgsättning

Färgsättning

I Kv Golfrundan består bostäderna av flertalet färgsättningar. Här kan du se de olika varianterna!

Se bilden i full storlek!
Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här kan du se kvartersskissen över Kv Golfrundan och var vi planerar att placera de olika bostäderna

Se skissen i fullbild!
Området

Området

I Kv Golfrundan bor du lugnt och skönt med nära till svalkande dopp och en runda på golfbanan. Till Färjestaden och Ölandsbron är det omkring 5 km – och därifrån når du Kalmar på en kvart.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kv Golfrundan

Vi svarar gärna på dina frågor!