Laster resultat
Kommande projekt

Kv Golfrundan

I kvarteret Golfrundan kan drömmen om hus på Öland bli verklighet. Här planerar vi för 10 fina enplanshus med närhet till havet och naturen. Här bor du bara ett stenkast ifrån populära golfbanan i Saxnäs och med Färjestaden och Ölandsbron på cykelavstånd.

Nyckelinformation

Antal bostäder
10
Bostadstyp
1-plans villor
Ägandeform
Äganderätt
Storlek
Ca 94,7m2
Säljstart
Vår 2023
Inflyttning
Sommar/höst 2023

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Nybyggda enplanshus i vackra Saxnäs

I norra Saxnäs, granne med den populära golfbanan, har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. I kvarteret Golfrundan bygger vi 10 stycken enplanshus om 94,7 m2. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har fastlandet på bekvämt avstånd. På bara en kort promenad kommer du till Saxnäs Camping med sin omtyckta badstrand.

Känn dig som hemma!

Låt oss presentera ett fantastiskt trevligt enplanshus om 94,7 m2 i ett plan med ett rymligt kök, stort och öppet vardagsrum, fina sällskapsytor, tre sovrum, ett badrum och två klädkammare.

Här kommer vi in i en ljus och rymlig entré. Rakt framför oss väntar det härliga köket som ligger i ett öppet samband med vardagsrummet och den inbjudande bardisken mot vardagsrummet förstärker den sociala känslan i huset. Här finns det plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Från vardagsrummet kommer du också ut till den generösa altanen som sträcker sig över tre väderstreck. Till höger ligger husets tre sovrum och det lite större sovrummet har även en klädkammare. Detta är ett hus med riktigt välplanerade kvadratmetrar.

Färgsättning

Färgsättning

I Kv Golfrundan består bostäderna av flertalet färgsättningar. Här kan du se de olika varianterna!

Se bilden i full storlek!
Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här kan du se kvartersskissen över Kv Golfrundan och var vi planerar att placera de olika bostäderna

Se skissen i fullbild!
Området

Området

I Kv Golfrundan bor du lugnt och skönt med nära till svalkande dopp och en runda på golfbanan. Till Färjestaden och Ölandsbron är det omkring 5 km – och därifrån når du Kalmar på en kvart.

Läs mer här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor