Laster resultat

Försäljningen startar 11 april kl. 09:00

Kv Golfrundan

I Kv Golfrundan kan drömmen om hus på Öland bli verklighet. Här planerar vi för 10 fina enplansvillor med närhet till havet och naturen. Här bor du bara ett stenkast ifrån populära golfbanan i Saxnäs och med Färjestaden och Ölandsbron på cykelavstånd.

1 av 12

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
4
Bostadstyp
Inte avklarat
Pris från
3 850 000 kr
Storlek (Boarea)
95 m²
Inflyttning
Från sommar 2023
Ägandeform
Äganderätt

Detta händer nu

Säljstart för Kv Golfrundan

Försäljningen startar 11 april 2023 kl. 09:00 och köpanmälan är öppen till och med 12 april 2023 kl. 09:00

Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Mer information och köp av bostad

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa en bostad vid säljstarten, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

Visning

Områdesvisning i Saxnäs!

Påskdagen den 9 april håller vi en områdesvisning i Saxnäs. På plats blir det Premiärvisning av villorna i Kv Golfrundan och områdesvisning för Brf Golfrundan, vi bjuder på kroppkakor från populära Arontorps och Obbe är på plats med påskaktiviteter för barnen.

Läs mer och anmäl dig här!

Adress tomt: Flaggränd, Saxnäs

Koordinater: 56.693279,16.492483. Se kartan på Google

Så går säljstarten till

För att få förtur måste medlem registrera en köpanmälan med förtur under 24 timmar från det att säljstart äger rum. Från och med säljstarten får alla medlemmar 24 timmar exklusiv förtur att göra en köpanmälan på webben. I köpanmälan måste du uppge ditt medlemsnummer som du hittar i OBOS-appen och i e-post från OBOS Medlem. En köpanmälan är inte bindande, och du kan alltid tacka nej till erbjudanden om objekt. Budgivning är vanligt förekommande vid försäljning av flyttklara hus.

Som medlem får du förtur i budgivningar, förutsatt att du har gjort en köpanmälan med förtur i samband med objektets säljstart.

I en budgivning får medlemmar rätten att matcha högsta bud för att på så sätt överta det. Skillnaden mot en vanlig budgivning är att OBOS-medlemmar inte måste bjuda över, utan endast matcha. Budgivningen pågår tills ett högsta bud är uppnått.

Kv Golfrundan har 4 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljningen startar 11 april kl. 09:00

Kv Golfrundan

  • 4 fyrarumsbostäder
  • Från 3 850 000 kr till 4 095 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2023
  • Alla kan köpa men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.693279,16.492483. Se kartan på Google

Nybyggda enplanshus i vackra Saxnäs

I norra Saxnäs, granne med den populära golfbanan, har du chans att uppfylla drömmen om att bo på Öland. I kvarteret Golfrundan bygger vi 10 stycken enplansvillor om 94,7 m2. Här är det enkelt att njuta av den öländska naturen, samtidigt som du har fastlandet på bekvämt avstånd. På bara en kort promenad kommer du till Saxnäs Camping med sin omtyckta badstrand.

Känn dig som hemma!

Tänk dig ett hem som känns ljust och välkomnande direkt när du kliver innanför dörren. I våra hus i Kv Golfrundan möts du av ett härligt ljusflöde. Från hallen kommer du direkt in till husets mittpunkt; den öppna planlösningen med kök och vardagsrum. Med hjälp av de generöst uppglasade fönstren skapas ljus såväl som rymd i rummet samtidigt som naturen bjuds in och trädgården blir en naturlig förlängning utanför huset. Köket ramas in med en halvvägg som snarare bjuder in till umgänge än bryter av utrymmet. Den gör det möjligt att få sällskap i köket, vare sig dina gäster tagit plats vid bardisken eller i soffan.

Husen passar såväl den lilla barnfamiljen, det äldre paret som den ensamstående. För beroende på livssituation och familjebild kan husets yteffektivitet rymma många olika funktioner på sina 94,7 kvadratmetrar. De mindre rummen i hemmets ena del kan nämligen användas på en rad olika sätt. Som sovrum, hemmakontor, gästrum eller varför inte hobbyrum för den kreativa. Du har även generöst med rum för både leksaker, pyssel, kläder och annat i husets två klädkammare. Och i entrén ges du möjlighet att skapa ytterligare förvaring.

Genom husens exteriöra färgsättning har man skapat ett mysigt och enhetligt kvarter som speglar den öländska naturen i sin grågröna färgskala. Husen har en enkel arkitektur med nätta takfötter och karaktäristiska detaljer, såsom entrétaket som ramar in dörren samt fönsterramen på husets gavel. Det skapar en tredimensionell känsla och ger uttrycket av ett modernt laduhus.

Hem med hög standard

Ditt nya hem har en hög standard med väl utvalda material. Inredningen är modern och noga utvald av arkitekten. Alla husen har ett förråd och plats för två bilar på uppfarten. Här kan du fylla dagarna med långa golfrundor, svalkande bad och njuta av grillkvällar på din altan med familj och vänner.

Färgsättning

Färgsättning

I Kv Golfrundan består bostäderna av flertalet färgsättningar. Här kan du se de olika varianterna!

Se bilden i full storlek!
Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här kan du se kvartersskissen över Kv Golfrundan och var vi planerar att placera de olika bostäderna

Se skissen i fullbild!
Området

Området

I Kv Golfrundan bor du lugnt och skönt med nära till svalkande dopp och en runda på golfbanan. Till Färjestaden och Ölandsbron är det omkring 5 km – och därifrån når du Kalmar på en kvart.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Kv Golfrundan

Vi svarar gärna på dina frågor!