Köpanmälan Brf Kärleksudden

Du behöver inte vara OBOS-medlem för att köpa en bostad i början av försäljningen, men OBOS-medlemmar har förtur och går före i kön.

När

27 april 2021 kl. 09:00

Anmäl förtur senast 28 april 2021 kl. 09:00

Gå till köpanmälan

Köpanmälan för medlemmar

Från och med säljstarten får alla medlemmar 24 timmar exklusiv förtur att göra en köpanmälan på webben. I köpanmälan måste du uppge ditt medlemsnummer som du hittar i OBOS-appen och i e-post från OBOS Medlem. En köpanmälan är inte bindande, och du kan alltid tacka nej till erbjudanden om objekt.

Läs om hur förtur för medlemmar fungerar här.

Köpanmälan för icke medlemmar

Vi registrerar tiden då er köpanmälan skickas in och det är den som avgör er plats i turordningen. Köpanmälan stänger 24 timmar efter säljstart och därefter skapar vi en turordningslista. Utifrån inkomna köpanmälningar får varje objekt en kö som baseras på medlemmars medlemstid och tidpunkt då övriga registrerade köpanmälan.

Om du inte redan är medlem kan du bli det innan du skickar in din köpanmälan och därmed öka dina chanser att komma före i kön.

Klicka här för att bli medlem i OBOS.

Vad händer efter köpanmälan?

Efter att turordningslistan är sammanställd kommer vi kontakta er enligt turordningen och erbjuda er möjlighet att teckna avtal för en bostad i projektet. Observera att ni behöver ha ett giltigt lånelöfte för köpet vid avtalsteckning.