Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Kärleksudden

Med ett fint läge ovanför Mullsjön kan du uppfylla husdrömmen på bekvämast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här har vi inflyttningsklara radhus och kedjehus – alla med stora uteplatser, flera med sjöutsikt – på gångavstånd från morgondoppet, och allt du behöver i din vardag. 20 minuter från Jönköping.

1 av 15

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
5
Bostadstyp
Radhus, Kedjehus
Pris från
1 995 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
107 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Visning varje måndag!

Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvariga som finns på plats. Vi håller visningar varje måndag mellan kl 16.30-17.15. Hör gärna av dig till vår mäklare Evelyn innan!

Evelyn Daniel
evelyn.daniel@fastighetsbyran.se
0720191911

Adress:
Snöflingegatan 1C, Mullsjö. Se kartan på Google

Ett tryggare köp

Halverad månadsavgift i Brf Kärleksudden

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Kärleksudden 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. 

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Gröna Bolån i Brf Kärleksudden

Visste du att bostäderna i Brf Kärleksudden har energiklass B vilket är ett av kriterierna för att kunna ansökan om grönt bolån? Med grönt bolån från Nordea får du 0,10 procentenheter rabatt på aktuell bolåneränta. Att bo i en miljövänlig bostad är alltså bra för både din plånbok och vår planet. Här kan du läsa mer om Gröna bolån. 

Brf Kärleksudden har 5 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Kärleksudden

  • 5 fyrarumsbostäder
  • Från 1 995 000 kr till 2 495 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av radhusen på 107 kvm i Brf Kärleksudden. Observera att denna visning kan skilja sig från verkligheten.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.909969,13.875997. Se kartan på Google

En trevlig veranda i projektet Brf Kärleksudden som OBOS bygger i Mullsjö

Söker du ett nytt hem att älska? Välkommen hit!

Mullsjö är lite utav en doldis bland Jönköpings grannkommuner, men så lär det inte vara länge till. För här på Kärleksudden kan du både leva det sköna småstadslivet i radhus och kedjehus – och snabbt ta dig till Jönköping. Med andra ord: här har du alla förutsättningar för ett nytt hem att älska.

Småstadsliv med stort utbud

Här har du nära till naturen och aktiviteter för stora och små. Bad såklart, du bor ju granne med Mullsjön. Men också skidbacke och golfbana och ett aktivt föreningsliv. För att vara en mindre ort har Mullsjö det mesta du behöver. Flera matbutiker, vårdcentral, förskolor och skolor, restauranger och caféer – allt finns på cykelavstånd.

Villakänsla utan villabekymmer

Radhusen bjuder på 107 välplanerade kvadratmetrar och kedjehusen på 120, båda med fina sociala ytor och rum för familjens privata liv. Vilket du än väljer får du ett härligt hem i bekväm bostadsrättsform – och slipper att ensam hantera klassiska villabekymmer som dränering och målning. Istället kan du njuta av livet, kanske på din härliga uteplats?

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Kärleksudden gör entré på en otroligt vacker plats i Mullsjö, på västra sidan av Mullsjön. Kvarteret får tallskog i ryggen och fin utsikt över sjön, vilket naturligtvis ställer lite extra krav på att även husen får vara vackra på riktigt.

Läs mer om husen här!
Livet i området

Livet i området

I Mullsjö har du alltid nära till härliga naturupplevelser, såväl rofyllda som fartfyllda, sommar som vinter. Bad, såklart.

Läs artikeln!
Varför välja Kärleksudden?

Varför välja Kärleksudden?

Längtar du efter ett nytt hem att älska? Nära sjön, skogen och allt du behöver i din vardag? Då ska du titta närmare på mysiga Mullsjö, och Brf Kärleksudden. Här berättar vår projektutvecklare Frida Johansson om kvarterets alla fördelar.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS

Kontakta oss för mer information om Brf Kärleksudden

Vi svarar gärna på dina frågor!