Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Kärleksudden

Det finns fortfarande radhus kvar till försäljning i Brf Kärleksudden. Här finner du alla lediga bostäder med tillträde när det passar dig. Vill du gå på visning? Vänligen kontakta ansvarig mäklare och boka tid.

Bild från vårt visningshus på Snöflingegatan 5E

1 av 15

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
3
Bostadstyp
Radhus, Kedjehus
Pris från
1 995 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (Boarea)
107 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna och passa på att få mer information om vårt erbjudande med halverad månadsavgift i 24 månader.

Passar inte visningstiden? Välkommen att boka en privat tid med Evelyn.

Adress:
Snöflingegatan 1C, Mullsjö. Se kartan på Google

Ett tryggare köp

Halverad månadsavgift i Brf Kärleksudden

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Kärleksudden 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. 

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Gröna Bolån i Brf Kärleksudden

Visste du att bostäderna i Brf Kärleksudden har energiklass B vilket är ett av kriterierna för att kunna ansökan om grönt bolån? Med grönt bolån från Nordea får du 0,10 procentenheter rabatt på aktuell bolåneränta. Att bo i en miljövänlig bostad är alltså bra för både din plånbok och vår planet. Här kan du läsa mer om Gröna bolån. 

Brf Kärleksudden har 3 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Kärleksudden

  • 3 fyrarumsbostäder
  • Från 1 995 000 kr till 2 260 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

3D-visning

Här kan du se en 3D-visning av radhusen på 107 kvm i Brf Kärleksudden. Observera att denna visning kan skilja sig från verkligheten.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.909969,13.875997. Se kartan på Google

Söker du ett nytt hem att älska? Välkommen till Kärleksudden!

På ett otroligt fint läge ovanför Mullsjön strax utanför Jönköping, inramat av tallskog och med sjöutsikt ligger Brf Kärleksudden. Radhusen och kedjehusen som nu tagit plats i området är bara början, så småningom kommer här att finnas bostäder för alla smaker, även lägenheter och kanske till och med en förskola. Här kan du både leva det sköna småstadslivet i rad- och kedjehus och snabbt ta dig in till Jönköping för shopping och dylikt, med andra ord här har du alla förutsättningar för ett nytt hem att älska.

Radhusen på 107 välplanerade kvadratmetrar och kedjehusen på 120 har båda med fina sociala ytor och rum för familjens privata liv. Vilket du än väljer får du ett härligt hem i bekväm bostadsrättsform och slipper att ensam hantera klassiska villabekymmer som dränering och målning och kan istället njuta av ditt nya hem med din familj. Vill du läsa mer om husen, materialval med mera kan du göra det här.

Mullsjö är lite av den doldis bland Jönköpings grannkommuner, och är en stad som erbjuder mycket – allt från härliga naturupplevelser både sommar och vinter till flertalet idrottsaktiviteter för barn och vuxna. Självklart finns här även all vardagsservice du kan behöva som matbutiker, vårdcentral, restauranger och caféer, förskola och skola. Men inte att förglömma, Brf Kärleksudden ligger precis intill Mullsjön så även bad och skridskoåkning är två självklara aktiviteter här. Funderar du fortfarande på om det här är rätt plats för dig? Läs gärna artikeln Varför välja brf Kärleksudden?

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS

Kontakta oss för mer information om Brf Kärleksudden

Vi svarar gärna på dina frågor!