Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Kärleksudden

Med ett fint läge ovanför Mullsjön kan du uppfylla husdrömmen på bekvämast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här bygger vi nya radhus och kedjehus – alla med stora uteplatser, flera med sjöutsikt – på gångavstånd från morgondoppet, och allt du behöver i din vardag. 20 minuter från Jönköping.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
9
Bostadstyp
Radhus, Kedjehus
Pris från
2 235 800 kr
Storlek (Boarea)
107 m²
Inflyttning
Från december 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning i sommar!

Ta tillfället i akt och lär dig mer om området, bostäderna & passa på att få svar på alla dina frågor av ansvariga som finns på plats.

Tomtvisning: 

Snöflingegatan, Mullsjö

Öppen visning. Ingen anmälan krävs.

Koordinater: 57.909969,13.875997. Se kartan på Google

Nu har vi börjat bygga Brf Kärleksudden!

Nu har vi börjat bygga bostäderna i Brf Kärleksudden! Inflyttningen planeras till december 2022/januari 2023, gör en intresseanmälan om du är intresserad av att köpa en av bostäderna.

Introduktionspris

För att ge projektet en flygande start, så att vi snabbt kan komma igång och bygga, kommer vi att erbjuda ett introduktionspris till dig som är med på resan redan från början.

Det ska löna sig att vara med från start!

Introduktionspriserna kommer gälla de 10 första bostäderna som tecknas med förhandsavtal. Från och med avtal nummer 11 förbehåller vi oss rätten att prisjustera. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden.

Varför gör vi detta?

Introduktionspriset blir vårt sätt att ge dig som är ute i god tid chansen
att göra en extra bra affär. Samtidigt säkerställer vi att vi snabbt kommer igång att bygga, det vinner vi alla på i längden!

Brf Kärleksudden har 9 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår kök och vardagsrum med öppen yta

Brf Kärleksudden

  • 9 fyrarumsbostäder
  • Från 2 235 800 kr till 2 500 600 kr
  • Inflyttning: Från december 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.909969,13.875997. Se kartan på Google

En trevlig veranda i projektet Brf Kärleksudden som OBOS bygger i Mullsjö

Söker du ett nytt hem att älska? Välkommen hit!

Mullsjö är lite utav en doldis bland Jönköpings grannkommuner, men så lär det inte vara länge till. För här på Kärleksudden kan du både leva det sköna småstadslivet i radhus och kedjehus – och snabbt ta dig till Jönköping. Med andra ord: här har du alla förutsättningar för ett nytt hem att älska.

Småstadsliv med stort utbud

Här har du nära till naturen och aktiviteter för stora och små. Bad såklart, du bor ju granne med Mullsjön. Men också skidbacke och golfbana och ett aktivt föreningsliv. För att vara en mindre ort har Mullsjö det mesta du behöver. Flera matbutiker, vårdcentral, förskolor och skolor, restauranger och caféer – allt finns på cykelavstånd.

Villakänsla utan villabekymmer

Radhusen bjuder på 107 välplanerade kvadratmetrar och kedjehusen på 120, båda med fina sociala ytor och rum för familjens privata liv. Vilket du än väljer får du ett härligt hem i bekväm bostadsrättsform – och slipper att ensam hantera klassiska villabekymmer som dränering och målning. Istället kan du njuta av livet, kanske på din härliga uteplats?

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Kärleksudden och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Kärleksudden gör entré på en otroligt vacker plats i Mullsjö, på västra sidan av Mullsjön. Kvarteret får tallskog i ryggen och fin utsikt över sjön, vilket naturligtvis ställer lite extra krav på att även husen får vara vackra på riktigt.

Läs mer om husen här!
Livet i området

Livet i området

I Mullsjö har du alltid nära till härliga naturupplevelser, såväl rofyllda som fartfyllda, sommar som vinter. Bad, såklart.

Läs artikeln!
Varför välja Kärleksudden?

Varför välja Kärleksudden?

Längtar du efter ett nytt hem att älska? Nära sjön, skogen och allt du behöver i din vardag? Då ska du titta närmare på mysiga Mullsjö, och Brf Kärleksudden. Här berättar vår projektutvecklare Frida Johansson om kvarterets alla fördelar.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Kärleksudden

Vi svarar gärna på dina frågor!