Varför välja Brf Kompassen?

Nybyggda parhus i bekväm bostadsrättsform, i ett mysigt kvarter med naturen runt knuten. Här bor du nära både skogspromenader och svalkande dopp – men också med smidig pendling till både Ronneby och Karlskrona. Läs mer om allt som Brf Kompassen har att erbjuda här.

Läge för bekvämare husliv

Slättanäs är en trivsam och naturskön plats i tillvaron med ett rätt så perfekt läge, mitt emellan Ronneby och Karlskrona. Här har redan många familjer hittat hem, det här blir tredje etappen som byggs i området. Tidigare har dock utbudet varit begränsat till att bygga egen villa – men nu gör Brf Kompassen entré, med fina parhus i två olika storlekar: alla i bekväm bostadsrättsform.

Pernilla Lundell, projektutvecklare på OBOS

– Ja, det här blir en ny boendeform för Slättanäs. Att bo i bostadsrätt är ett jättebra alternativ för dig som vill leva huslivet utan alla åtaganden som en egen villa kräver. Här bor du bekvämt, tryggt och underhållsfritt, förklarar projektutvecklare Pernilla Lundell.

Drömhem för familjelivet

Här kan du välja mellan trevliga parhus av vår mest populära husmodell, i två olika storlekar. Båda är i två plan och har gott om gemensamma fördelar – som fina sociala ytor, fullutrustat kök, två badrum, dubbla uteplatser och plats för hemmakontor. Här kan du helt enkelt välja hus efter hur stort familjen vill bo, menar Pernilla.

– Båda husen är verkligen som gjorda för familjelivet. Här kan du ha en trevlig vuxenmiddag där nere samtidigt som ungdomarna hänger en trappa upp. En bra praktisk detalj är också att alla hus får parkering för två bilar – vi vet ju att de allra flesta kommer att pendla till jobbet här.

Interiör i bostad om 120 kvm

Härlig Svensson, Svensson-känsla

I Brf Kompassen bor du verkligen med naturen som närmsta granne. Den omkringliggande grönskan återspeglas också i kvarteret, som får ett naturligt och dynamiskt uttryck utan skarpa gränser mot naturen runt omkring. Här känns det som om skogen blir en del av kvarteret.

– Här bor du lugnt och tryggt med riktig Svensson, Svensson-känsla. Barnen kan leka fritt mellan husen, cykla säkert och kanske spela fotboll på gatan? De vuxna kan sitta i kvällssolen med en kopp te på entrésidans uteplats och heja på, säger Pernilla.

Flytta rakt in i din nya vardag

Här byggs husen i vårt smarta volymhuskoncept Start Living. Det betyder att de byggs nästan helt färdigt i fabriken, och bara monteras ihop på byggplatsen – ett både prisvärt och kvalitetssäkert sätt att bygga. Bostäderna kännetecknas av genomtänkta planlösningar och en bra standard, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Och det bästa av allt: allt står klart när du flyttar in.

– Start Living är precis vad det heter, det är bara att flytta in och njuta av livet, konstaterar Pernilla.

Interiör i bostad om 107 kvm

 

Bekvämt, bekymmersfritt och prisvärt

Ett nyproducerat hus i bostadsrättsform betyder att du inte behöver oroa dig för några överraskningar, varken renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Att bo här är både bekvämt och prisvärt, menar Pernilla, inte minst om man jämför med en äldre egen villa.

– Det är enklare att bo i bostadsrätt, inte minst för dig som inte skött om ett eget hus tidigare. Här tar du hand om insidan – allt annat delar ni i föreningen tillsammans på ansvaret för. Och du får mycket hus för pengarna här. Men för dig som ändå föredrar att bygga egen villa kan vi också tipsa om att det kommer finnas fina tomter att köpa i området.

 

Vem tror du kommer trivas bäst här?

Det här är ett jättebra första huset-val, så här tror jag på barnfamiljer och blivande barnfamiljer för hela slanten. Det här är ju ett perfekt område för barnen att växa upp i! Man vill komma bort från stressen i stan och njuta av lugnet nära havet och naturen. Och så vill man bo nybyggt, bekvämt och underhållsfritt – få mer tid över till att umgås med familjen.

Är du intresserad av Brf Kompassen?

Är du intresserad av Brf Kompassen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!