Bo nytt, bekvämt och bekymmersfritt

I Brf Kompassen kan du njuta av huslivet fullt ut, samtidigt som du slipper klassiska villabekymmer. Ett nybyggt hus kräver minimalt med underhåll, och den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i bostadsrättsföreningen. Här bor du i parhus, vilket ger fin villakänsla för pengarna –oavsett vilken storlek du väljer.

Ljust, modernt och alldeles underbart

Husen i Brf Kompassen tar plats längs med en lugn villagata. Hit är det härligt att komma hem efter en dag på jobbet i stan! Kvarteret består av trevliga parhus i två plan, byggda i trä i lite lagom lantlig stil som pryder sin plats i området. För att matcha den vackra naturen runt omkring får husen en välkomnande, naturnära färgsättning som passar perfekt här i det gröna. För bakom husen sträcker skogen ut sig, och bjuder på en vacker naturtavla där du kan följa årstidernas skiftningar från första parkett.

Inteirör i bostad om 120 kvm

Rum för det goda livet inomhus

Här bjuds vi på hemtrevliga parhus i två olika storlekar. Husen påminner en hel del om varandra, med fina sociala ytor, fullutrustat kök och två badrum. Det lite större huset om 120 välplanerade kvadratmetrar har fyra sovrum – och det lite mindre har två sovrum som standard, men möjlighet till ett tredje som tillval.

Inteirör i bostad om 107 kvm

Med utrymme för ute-njut

Utelivet är ju en stor del av huslivet, kanske extra mycket när man bor så här nära naturen? Därför har alla hus dubbla uteplatser, en på var sida om huset, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Varje hus har också sin egen lättskötta trädgård. När du flyttar in är gräsmatta och häckar redan på plats, sedan är det upp till dig att skapa ditt eget paradis.

Bra standard är standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard redan från början med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats för två bilar. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Kompassen?

Är du intresserad av Brf Kompassen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!