Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Kompassen

I Slättanäs kan husdrömmen bli verklighet på enklast möjliga vis: i bostadsrättsform. Här planerar vi för fina parhus i två olika storlekar med ett naturskönt läge. Här bor du en kort cykeltur från badplats och småbåtshamn, med smidig pendling till både Ronneby och Karlskrona. Välkommen!

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
16
Bostadstyp
Radhus
Pris från
2 545 900 kr
Storlek (Boarea)
107–120 m²
Inflyttning
Från 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Koordinater: 56.181393,15.391339. Se kartan på Google

Se informationsträff för Brf Kompassen i efterhand

Klicka här för att se hela informationsträffen som film i efterhand. Här får du veta allt om bostäderna, hur försäljningen går till och vad du behöver tänka på inför säljstarten.

Inspirationsbilder

Observera att bilderna för är inspirationsbilder och viss avvikelse från den klara bostaden kan förekomma. Bostäderna i Brf Kompassen får genomgående vitlaserade golv.

Brf Kompassen har 16 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Kompassen - Etapp 2

  • 12 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 2 545 900 kr till 2 845 000 kr
  • Köp nu till fast pris!
Försäljning pågår

Brf Kompassen - Etapp 1

  • 4 fyra- till femrumsbostäder
  • Från 2 545 900 kr till 2 845 000 kr
  • Inflyttning: Från 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 56.181393,15.391339. Se kartan på Google

Brf Kompassen visar vägen till ditt nya hem

Att bo i vackra Slättanäs är att bo mitt i naturen, nära både badplats och småbåtshamn. Här bjuder Brf Kompassen på nybyggda parhus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Moderna och bekväma hem med 2-4 sovrum, härliga sällskapsytor och dubbla uteplatser.

Nära skogen, nära vattnet

Det här är platsen för dig som uppskattar ute-njut. Förutom att leva det ljuva huslivet med trädgårdspyssel och grillkvällar på altanen har du sköna skogspromenader runt knuten och goda möjligheter till både bad och båtliv. Livskvalitet för hela familjen, inklusive eventuella fyrbenta familjemedlemmar.

Med stadslivet inom räckhåll

Här har du smidig pendling till flera städer. Ronneby når du på en kvart i bilen, Karlskrona på cirka 20 minuter. Men du har också både skola (F-6) och förskolor på bekvämt gång- eller cykelavstånd – och närmaste matbutiken hittar du i Johannishus, cirka fem kilometer hemifrån. Vardagspusslat, och klart!

Bo nytt, bekvämt och bekymmersfritt!

Bo nytt, bekvämt och bekymmersfritt!

I Brf Kompassen bor du modernt och bekvämt i parhus i två olika storlekar: 107 respektive 120 välplanerade kvm i två plan. 2-4 sovrum, öppna sällskapsytor och dubbla uteplatser.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Slättanäs är ett naturskönt område med gott om fina promenadstigar att upptäcka i skogarna runt omkring. Men här har du också nära till havet. Läs mer om området här.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Kompassen?

Varför välja Brf Kompassen?

Här kan du leva huslivet i bekvämaste möjliga form: i bostadsrätt. Härliga parhus i två olika storlekar. Alltsammans i ett trivsamt kvarter för alla åldrar. Här berättar projektutvecklare Pernilla Lundell mer om alla fördelar med Brf Kompassen.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Kompassen

Vi svarar gärna på dina frågor!