Så snabbt sparar du in årsavgiften på 200 kronor

Varje dag som medlem ger dig ännu mer försprång dagen det är dags att köpa bostad. Men det finns också mycket pengar att spara genom att använda någon av alla dina medlemsförmåner. Här ger vi några exempel.

Förtur till kommande bostäder, extra trygghet i bostadsköpet och möjligheten att ta del av OBOS Deläga är grunden i OBOS-medlemskapet. Utöver det har du närmare 40 fasta medlemsförmåner som både sparar pengar och gör väntan på drömbostaden roligare. Dessutom bjuder vi in dig till exklusiva event och upplevelser under året. Du har även tillgång till mängder av norska förmåner. 

Här kan du spara in årsavgiften:*  

  • Det ska inte mycket målning till för att du ska spara in medlemsavgiften hos Flügger. 2 burkar färg på 2,8 liter kostar med medlemsrabatt 760 kronor (ordinarie pris 1 358 kronor). Dessutom har du 20 % rabatt på penslar och verktyg.    
  • Hyr en mellanstor bil hos Avis till påskresan med 30 % rabatt. Till exempel: En mellanstor bil i Stockholm kostar 1642 kronor med din medlemsrabatt (ordinarie pris 2081 kronor). Bara där har du tjänat in årsavgiften! 
  • En weekend för två, till exempel till Köpenhamn, där du checkar in på ett av hotellen som tillhör Strawberry betalar du cirka 3 020 kronor för två nätter (ordinarie pris 3 554 kronor).  
  • Vill du vidga vyerna mer kan du boka en resa hos Apollo med upp till 500 kronor rabatt per person. För en familj på fyra personer sparar du upp till 2 000 kronor.   
  • Ge hemmet ett lyft med 30 % på textilier hos Hemtex. Till exempel: Två gardinlängder i exklusivt linne med gardinstång, fästen och gardinkrokar kostar med medlemsrabatten 2 148 kronor (ordinarie pris 3 069 kronor).  

Kul toppar listan – mer väntar 2024 

Bland de mest använda förmånerna 2023 var medlemserbjudanden på hotell och semesterboenden. Ni var även många som besökte våra medlemsdagar på Gröna Lund, köpte rabatterade biljetter till nöjesparker och konserter. Vad tar vi med oss av det? Ni gillar att ha kul – och vi lovar att bjuda på mer av det under 2024. 

Det kändes jättelyxigt att få hela kvällen på Gröna Lund bara för medlemmar och det var så fint uppstyrt! Mycket nöjd och mycket nöjda barn!

Alla medlemserbjudanden samlade i OBOS-appen  

I OBOS-appen har du alltid ditt medlemskort tillgängligt och översikt över alla dina förmåner. Här hittar du också alla aktuella erbjudanden och tävlingar. Kom ihåg att slå på notiser för att inte missa något!  

*Detta är ett räkneexempel från OBOS under 2024. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, slutförsäljningar eller tryckfel. Kolla upp aktuella priser via OBOS-appen och gör din egen beräkning. 

Kommer du ihåg några av höjdpunkterna 2023?