Hoppa till innehåll
Pågående planering

Nu kan du också uppfylla husdrömmen i vackra Alster! Här planerar vi för kanonfina rad- och parhus i olika modeller och storlekar. Härliga hem på 107 eller 120 kvm i bekväm bostadsrättsform – villakänsla i bekvämast möjliga tappning. Cykla till badet på fem minuter, promenera till förskolan, och ta bilen in till Karlstad på cirka 10 minuter. Vardagspusslat och klart!

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
18
Bostadstyp
Parhus och radhus
Boarea
107 - 120 kvm
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Ej klart
Bostadsköpsmodeller
Ej klart

Utforska området runt Brf Vinternatt

Läser in

familj vid matbordet

Lev huslivet på bekvämast möjliga vis

Andra kvarteret vi bygger i Alster är även det döpt efter Gustaf Frödings verk, vi befinner ju oss trots allt i hans hemtrakter… Brf Vinternatt bjuder på nybyggda rad- och parhus i olika modeller och storlekar. Härliga hem i bekväm bostadsrättsform – villakänsla i bekvämast möjliga tappning.

Hem för familjer av alla slag

I Brf Vinternatt kan du välja mellan par- och radhus. Alla bostäder med smart planerade kvadratmetrar och med fina sällskapsytor, fullutrustat kök och två badrum. Men de har också lite olika utseende och planlösning. Parhusen har till exempel fyra sovrum som standard, medan radhusen har två med möjlighet till tre. Även tomternas storlekar och läge varierar, allt för att du ska kunna hitta det hem som passar familjen allra bäst.

Nära naturen, med staden inom räckhåll

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! Eller varför inte besöka Alsters herrgård, och kanske äta lunch eller ta en gofika i solen? Men att bo här betyder inte att du lämnar civilisationen. Förskola finns på promenadavstånd och på cirka 10 minuter i bilen är du framme i Karlstad. Ännu närmare har du till butikerna på Välsvikens handelsområde. Vardagspusslat, och klart!

Titta närmare på bostäderna

Brf Vinternatt bjuder på kanonfina par-och radhus, med 2-4 sovrum, fina uteplatser och alla bekvämligheter. Husens modeller och storlekar varierar där det minsta är 107 kvm och det största är 120 kvm.

grön soffa och runt ljust soffbord
två personer går vid en hage

Livet i området

Här bor du nära både skogen och Vänern, du cyklar till Alsters Strandbad på fem minuter! Förskola och lekplats finns på gångavstånd, och in till Karlstad tar du dig på cirka 10 minuter i bilen.

Varför välja Brf Vinternatt?

Nybyggda par-och radhus med villakänsla i ett trevligt kvarter, granne med skogen och Vänern – 10 minuter från Karlstad. Men det slutar inte där… Här berättar projektutvecklare Henrik Wirén om alla fördelar med Brf Vinternatt.

kille går in i hage

Försäljningsmaterial

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller