Hoppa till innehåll

Prissänkning

Just nu har vi ett supererbjudande i Brf Grönskan som ger dig 500 000 kr i rabatt! Rabatten är redan avdragen i boväljaren och gäller för dig som är eller blir OBOS-medlem.

Till salu

Flytta in i ett riktigt härligt, grönt bostadskvarter där vi lagt extra krut på utemiljön, till exempel med ett eget orangeri. Välj mellan ett kanonfint radhus i två plan eller en häftig etagelägenhet, båda om 105 kvadratmeter. Vilken bostad blir din favorit?

Projektdetaljer

Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
6
Boarea
105 m2
Pris
Från 3 095 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Hör av dig direkt till fastighetsmäklaren för att boka en privat visning.

Kontakta oss

Fler erbjudanden i Brf Grönskan

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Grönskan en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 5 540 kr fram till 2028. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt.

Utforska området runt Brf Grönskan

Läser in

Radhus med grönska framför

Nybyggda radhus och lägenheter i ett härligt, grönt, kvarter

Det blir en härlig blandning av bostäder också. Både lägenheter och radhus om 67 till 105 välplanerade kvadratmetrar – alla i bekväm bostadsrättsform. Välkommen till Brf Grönskan!

Trelleborg är en ort på frammarsch. Inte konstigt alls, för här i Sveriges sydligaste kommun bor du bättre än bra, med närhet till allt du behöver i din vardag – men också sådant som sätter guldkant på den samma, svalkande dopp i havet till exempel. Men du har heller inte långt till Malmö: med bil tar resan runt en halvtimme, och vill du hellre åka kollektivt står både buss och Pågatåget till tjänst.

Kvällssol, eftermiddagssol eller morgonsol?

Vi har tagit fram en solstudie för Brf Grönskan om hur solen står en typisk sommardag i juni.

Skiss för solstudien
Altan med utemöbler

Titta närmare på husen!

Det här ett kvarter för dig som vill ha ett hem med det lilla extra. Vad sägs till exempel om en grön, härlig innergård. Alla möjligheter till ute-njut, säger vi!

Varför välja Brf Grönskan

Nybyggda hem för alla smaker, i ett härligt, grönt kvarter nära både stadsliv och naturupplevelser. Brf Grönskan är något alldeles extra.

Soffa med bord i vardagsrum tillsammans med en matgrupp

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Pernilla Lundell

Pernilla Lundell

Projektutvecklare010-4341202E-post