Vackra hus omgivna av det lilla extra

Oavsett om du vill bo i radhus eller lägenhet är det här ett kvarter för dig som vill ha ett hem med det lilla extra. Inte nog med att bostäderna i sig är välplanerade, vi har också lagt extra krut på det som händer i rummet mellan husen. Vad sägs till exempel om en grön, härlig innergård – med både sköna sittplatser och ett gemensamt orangeri?

Klassiskt möter modernt

Husens gestaltning hämtar inspiration från klassisk skånsk byggtradition, men känns samtidigt väldigt moderna. Mot gatan skapar flerbostadshusen en fin, stadsmässig men ändå småskalig, profil – och innanför visar sig radhusen från sin bästa sida genom att de placeras med en viss förskjutning som förstärker känslan av det egna hemmet. Och mitt i alltihopa: den härliga innergården.

Så här fint ser det ut i radhuset om 105 kvm!

1 av 6

Ombyte förnöjer

Båda hustyperna byggs i gedigna och hållbara material. Vi bjuds på en fin variation i form och färg, fasadbeklädnad och taklösningar – bland annat levande, gröna sedumtak. Radhusen får tegelfasad och flerbostadshusen en mix av träpanel och cembrit. Helhetsintrycket blir ett levande kvarter – som gjort för att trivas i.

Grönska och gemenskap

Här får alla bostäder egen uteplats att njuta av livet på, oavsett om du väljer ett radhus, en tvåa i markplan eller en av de fantastiskt fina femmorna i etage som även har balkong. Men vi satsar också lite extra på att göra innergården till en trivsam och välkomnande plats där även grannsämjan kan växa och frodas. Kanske bland odlingarna på innergården? Eller över en kopp kaffe i orangeriet? För småttingarna i kvarteret blir det förmodligen sandlådan som gäller.

Välkommen på en rundtur i etagelägenheten om 105 kvm!

1 av 17

 

Gott och blandat boende

Två rum och kök i markplan? En fantastisk femma i etage med både uteplats och balkong – eller kanske ett radhus i två plan? Här finns plats för att leva livet, oavsett hur din familj ser ut. Tvåorna bjuder på 67 smarta kvadratmetrar, och såväl femmorna som radhusen har 105 välplanerade sådana. Oavsett vilket hem du väljer får du ett välbyggt och välutrustat sådant i bekväm bostadsrättsform

Med omtanke om detaljerna

Såväl inredning och utrustning är vald med omsorg, vad sägs till exempel om kök från HTH och vitvaror från Siemens? Inredningen är ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. 

Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hem får ett eget förråd och en egen parkeringsplats. I Brf Grönskan är det gott att leva, helt enkelt!

 

Är du intresserad av Brf Grönskan?

Är du intresserad av Brf Grönskan?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Tillbaks till projektet