Laster resultat
Kommande projekt

Bilden avser radhus om 120 kvm

Brf Strandstråket

Marieberg har ett otroligt fint läge i Kristinehamn. Här bor du granne med Vänern, granne med naturen och har bekvämt cykelavstånd till allt. Just här planerar vi för härliga radhus i två olika storlekar, alla med fina uteplatser. Nybyggda, bekväma hem i bostadsrätt. Välkommen till det goda livet!

Nyckelinformation

Antal bostäder
24
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Radhus
Storlek
107-120 kvm
Säljstart
Höst 2022
Inflyttning
Höst 2024

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Njut av huslivet på bekvämast möjliga vis

Nybyggt, bekvämt – och sjönära. Vad mer kan man önska sig? Kanske promenadavstånd till förskolan? Eller till konstmuseet? Oavsett vad du önskar dig i ditt nya hem har Brf Strandstråket en hel del att erbjuda. Här lever du dessutom huslivet på bekvämast möjliga vis: i bekväm bostadsrättsform.

Hem för det goda livet

I Brf Strandstråket kan du välja mellan radhus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar. Båda husmodellerna är i två plan, med fina sällskapsytor, fullutrustat kök och två badrum. De mindre husen har två sovrum som standard, de större har fyra. Alla hus har rejäla altaner och riktigt lättskötta tomter som sömlöst glider över i naturmark, i form av kvarterets egen lilla skogsdunge.

Nära naturen, nära staden

Här bor du nära naturen och Vänern, bara ett par hundra meter från konstmuseet och de andra verksamheterna på det gamla sjukhusområdet. Här finns till exempel en populär italiensk restaurang, en yogastudio och en konsthantverksbutik. Den fina Mariebergsparken bjuder gärna in till söndagspromenad, kanske med ett stopp på lekplatsen? Men du har också nära till allt annat som Kristinehamn har att erbjuda, du cyklar in till stan på runt 10 minuter. Och jobbar du på annan ort tar du dig smidigt till både Karlstad och Karlskoga, vare sig du väljer bil eller buss.

Titta närmare på bostäderna

Titta närmare på bostäderna

I Brf Strandstråket bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar, med chans till sjöutsikt och naturen bokstavligt talat runt knuten. Här kan du välja mellan härliga hus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, alla i bekväm bostadsrättsform.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Kristinehamn har ett fint läge vid Vänerns norra strand. Här trivs både stora och små, oavsett om du föredrar en aktiv fritid eller en mer kulturell sådan. Det här är Marieberg ett perfekt exempel på, här har du ju både konstmuseet och naturen runt knuten.

Läs mer om området
Preliminär planlösning 107 m²

Preliminär planlösning 107 m²

Hur ska du placera dina möbler? Har kan du se en preliminär planlösning för bostäderna vi planerar. Justeringar kan förekomma.

Se hela planlösningen här!
Preliminär planlösning 120 m²

Preliminär planlösning 120 m²

Hur ska du placera dina möbler? Har kan du se en preliminär planlösning för bostäderna vi planerar. Justeringar kan förekomma.

Se hela planlösningen här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Strandstråket

Vi svarar gärna på dina frågor!