Laster resultat

Kommande projekt

Brf Strandstråket

Marieberg har ett otroligt fint läge i Kristinehamn. Här bor du granne med Vänern, granne med naturen och har bekvämt cykelavstånd till allt. Just här planerar vi för härliga radhus i två olika storlekar, alla med fina uteplatser. Nybyggda, bekväma hem i bostadsrätt. Välkommen till det goda livet!

Bilderna är visualiseringar och kan skilja sig något från verkligheten.

1 av 15

Nyckelinformation

Antal bostäder
24
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Radhus
Storlek
107-120 kvm
Säljstart
Prel maj 2024
Inflyttning
Inte avklarat

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Pilgrimsvägen 18, 681 37 Kristinehamn. Se kartan på Google

Njut av huslivet på bekvämast möjliga vis

Nybyggt, bekvämt – och sjönära. Vad mer kan man önska sig? Kanske promenadavstånd till förskolan? Eller till konstmuseet? Oavsett vad du önskar dig i ditt nya hem har Brf Strandstråket en hel del att erbjuda. Här lever du dessutom huslivet på bekvämast möjliga vis: i bekväm bostadsrättsform.

Hem för det goda livet

I Brf Strandstråket kan du välja mellan radhus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar. Båda husmodellerna är i två plan, med fina sällskapsytor, fullutrustat kök och två badrum. De mindre husen har två sovrum som standard, de större har fyra. Alla hus har rejäla altaner och riktigt lättskötta tomter som sömlöst glider över i naturmark, i form av kvarterets egen lilla skogsdunge.

Nära naturen, nära staden

Här bor du nära naturen och Vänern, bara ett par hundra meter från konstmuseet och de andra verksamheterna på det gamla sjukhusområdet. Här finns till exempel en populär italiensk restaurang, en yogastudio och en konsthantverksbutik. Den fina Mariebergsparken bjuder gärna in till söndagspromenad, kanske med ett stopp på lekplatsen? Men du har också nära till allt annat som Kristinehamn har att erbjuda, du cyklar in till stan på runt 10 minuter. Och jobbar du på annan ort tar du dig smidigt till både Karlstad och Karlskoga, vare sig du väljer bil eller buss.

Välkommen till Brf Strandstråket!

Film på de fina omgivningarna i Brf Strandstråket i Kristinehamn.

Titta närmare på bostäderna

Titta närmare på bostäderna

I Brf Strandstråket bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar, med chans till sjöutsikt och naturen bokstavligt talat runt knuten. Här kan du välja mellan härliga hus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, alla i bekväm bostadsrättsform.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Kristinehamn har ett fint läge vid Vänerns norra strand. Här trivs både stora och små, oavsett om du föredrar en aktiv fritid eller en mer kulturell sådan. Det här är Marieberg ett perfekt exempel på, här har du ju både konstmuseet och naturen runt knuten.

Läs mer om området
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS

Välkommen att kontakta mäklare!

På grund av driftstörningar kan du just nu inte göra intresseanmälan och vi hänvisar till att du tar kontakt med mäklare i det här projektet.

Kontakta oss för mer information om Brf Strandstråket

Vi svarar gärna på dina frågor!