Drömläge för vardagsliv och vardagslyx

I Brf Strandstråket bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar, med chans till sjöutsikt och naturen bokstavligt talat runt knuten. Här kan du välja mellan härliga hus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, alla i bekväm bostadsrättsform.

Vackert på riktigt

Ett vackert område förtjänar en matchande bebyggelse. I Brf Strandstråket får husen vara vackra på riktigt, som bara trähus kan, utan att vara mindre moderna för det. Husens fasader får en fin färgsättning i ljusa nyanser med en välkomnande röd dörr som kronan på verket. Spröjsade fönster gör i sin tur helhetsintrycket komplett. Grönskande häckar och träd gör kvarteret komplett, och utanför väntar naturen – inte minst i form av kvarterets egen lilla skogsdunge.

1 av 3

Lättskött utenjut

Att bara kunna gå rakt ut är en stor del av huslivet, men det där med ständig gräsklippning är kanske inte fullt så roligt… Här får alla hus riktigt lättskötta tomter som alla upplevs som större än vad de egentligen är eftersom de gränsar mot kvarterets egen skogsdunge. Varje hus får en rejäl altan på baksidan av huset, men också plats för uteplats även på framsidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst.

1 av 5

Med rum för att leva livet

Här väljer du mellan radhus om 107 smarta kvadratmetrar med två sovrum som standard eller 120 välplanerade sådana med fyra sovrum. Båda bjuder på fina sällskapsytor på entréplan och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp, den lite större husmodelen har även ett sovrum på entréplan. Båda husmodellerna har två badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare, fullutrustat kök – och goda möjligheter att skapa fungerande hemmakontor. Oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform.

1 av 3

Bra standard är standard

Här flyttar du rakt in i ett nybyggt hus som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är valt med omsorg, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror i rostfritt från Bosch? Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats. De flesta husen får sin parkering i carport som delas med grannen. Och naturligtvis finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Strandstråket?

Är du intresserad av Brf Strandstråket?

Gå till projektsidan för att läsa mer om Brf Strandstråket. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!