Kristinehamn har något för alla

Kristinehamn har ett fint läge vid Vänerns norra strand. Här trivs både stora och små, oavsett om du föredrar en aktiv fritid eller en mer kulturell sådan. Det här är Marieberg ett perfekt exempel på, här har du ju både konstmuseet och naturen runt knuten.

Läge för en härligare vardag

I Kristinehamn finns allt du behöver för en fungerande vardag, och lite till. Från Brf Strandstråket har du bekvämt cykelavstånd till det mesta, in till centrum cyklar du till exempel på runt 10 minuter. Du har dessutom flera förskolor på promenadavstånd, det samma gäller konstmuseet och Mariebergsparken där det också finns en populär lekplats. Och lika nära har du till den trevliga italienska restaurangen Panncentralen. Buon appetito!

1 av 4

Allt för en aktiv fritid

I Brf Strandstråket finns goda förutsättningar för det goda livet. Här bor du granne med Vänern och har nära till fina promenadstråk. Gillar du yoga har du bara en kort promenad till Me Time Yoga. Föredrar du golf tar du dig till Kristinehamns Golfklubb på under tio minuter i bilen. Om någon i familjen föredrar hästar har du lika nära till Christinehamns Ridklubb. Men du har heller inte långt till alla aktiviteter på Kristinehamn Arena, Björkvallens idrottsplats eller motionsspåren vid Sättrastugan.

Massor att upptäcka

Här har du också ett utmärkt läge för utflykter. Gillar du att fynda på loppis har Kristinehamn gott om sådana, Pingstkyrkans second hand bor du nästan granne med. Kristinehamn erbjuder också en hel del för dig som uppskattar en kulturkantad vardag. Här finns till exempel både biograf, teater och konstmuseum – vad annars i en stad som har en egen Picassostaty? Och varför inte ta en utflykt till Österviks stadsbondgård och hälsa på djuren? Eller känna historiens vingslag på Österviks kapell eller Gustafsviks herrgårdspark? Allt detta – och mycket mer – finns på bekvämt avstånd hemifrån.

1 av 3

Bra pendling hit – och dit

Kristinehamn ligger bra till. Till exempel når du både Karlstad och Karlskoga på runt en halvtimme med bil, Örebro når du på en timme. Föredrar du att ta bussen till Karlstad eller Karlskoga behöver du heller inte ta dig in till stationen först. Från hållplatsen Bele tar du dig till Karlstad på cirka 45 minuter och Karlskoga på 35. Från stationen kan du också ta tåget till Karlstad på en halvtimme. Vill du till Stockholm tar tågresan drygt två timmar. Och till stationen cyklar du på 10 minuter.

 

Är du intresserad av Brf Strandstråket?

Är du intresserad av Brf Strandstråket?

Gå till projektsidan för att läsa mer om Brf Strandstråket. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!