Laster resultat

Kommande projekt

Brf Silverskogen

I mysiga Skölsta planerar vi nu för Brf Silverskogen. Här bor du i en grön och lantlig miljö, bara 20 minuter från centrala Uppsala. Här planerar vi på OBOS att bygga 15 välplanerade parhus på 100 och 124 kvm i ett trivsamt och familjevänligt kvarter. Varje bostad får egen trädgård och parkering. Välkommen!

Illustration av parhus 100 kvm. Observera att kamin är tillval.

1 av 26

Nyckelinformation

Antal bostäder
15 parhus, 30 bostäder i två plan
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Storlek
100 och 124 m²
Säljstart
Prel. hösten 2024
Inflyttning
2026/2027
Frånpris
3 395 000 kr

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Silvergransvägen, 755 94 Uppsala. Se kartan på Google

Lev livet mitt i naturen

Här bor du bokstavligt talat mitt i den vackra naturen. Öppna fält och vackra tallskogar varvas med bondgårdar – så bli inte förvånad om en traktor kör om dig på kvällspromenaden. Men Skölsta börjar bli väldigt populärt, så här finns också ganska gott om varierande villabebyggelse – med andra ord behöver du knappast känna dig ensam: här finns alla chanser till nya vänner för hela familjen.

Skoj för både stora och små

Här bor du så gott som granne med det populära friluftsområdet Vedyxaskogen. Vandra längs lederna, grilla något gott på grillplatsen och titta på djurlivet vid viltvattnet – har du tur kikar en älg fram i buskaget. Fler nära djur-upplevelser får du på Årsta 4H-gård, och för tågfantaster är museijärnvägen Lennakatten en klar höjdpunkt. Tåget stannar på Skölsta station, och både cyklar och hundar är välkomna att följa med på resan.

Allt som får vardagen att fungera

Men du har också allt sådant som får vardagen att fungera problemfritt inom räckhåll, inte minst tack vare närheten till Gränbystadens köpcentrum som har det mesta för såväl storhandling som nöjesshopping. Dit tar du dig på cirka tio minuter med bil. Både skola och förskola finns i grannstadsdelen Årsta.

Och storstadspulsen inom räckhåll

In till Uppsalas stadskärna tar du dig på cirka 20 minuter med bil eller en halvtimme med buss, kommunen kommer också att bygga en ny busshållplats ännu närmare kvarteret. Eller varför inte ta cykeln? Det finns en ny, fin cykelväg stora delar av sträckan. Och behöver du ta dig någon annanstans har du nära både till E4:an och väg 288. Till centrala Stockholm tar resan cirka en timme.

Om bostäderna

Om bostäderna

Dessa parhus passar perfekt för dig som vill ha en modern, bekväm bostad med god standard. Här ska du tydligt känna att du bor i ett hus byggt i trä – därför pryds fasaderna av stående träpanel och färgsätts i mjuka, jordnära toner som passar perfekt in i naturen runt omkring. På vissa hus kommer det även vara möjligt att välja till solpaneler på taket.

Välkommen!
Om området

Om området

Vill du komma närmare naturen? Kanske är det dags att ta nästa steg och bo lite mer familjevänligt? I Skölsta får du en blandning av allt det bästa - en helt nybyggd bostadsrätt, vacker natur alldeles inpå husknuten, och närhet till skolor, kommunikationer och service. Dessutom med centrala Uppsala på bekvämt avstånd!

Upptäck området!
En riktigt trygg bostadsaffär

En riktigt trygg bostadsaffär

Den här bostadsrättsföreningen är kvalitetsmärkt med Trygg Brf – ett branschinitiativ som gör det enklare för dig att veta att din nya förening har koll på sin ekonomi och andra viktiga punkter. Läs mer här!

Läs mer här
Var du bor kan påverka hur du mår.

Var du bor kan påverka hur du mår.

Gillar du också att ta en skogspromenad? Att byta ut löpbandet mot en runda i terrängen, eller bara sitta på en stubbe och filosofera? Perfekt! Här i Brf Silverskogen har du alla möjligheter att njuta av naturen.

Läs mer här
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Silverskogen

Vi svarar gärna på dina frågor!