Laster resultat
Kommande projekt

Brf Silverskogen

Från början var Skölsta ett populärt sommarstugeområde. Det är enkelt att förstå: för det här är en oerhört tilltalande miljö med vackra skogar, åkermark och bondgårdar. I Brf Silverskogen bor du mitt i allt detta och kan njuta av en vardag fylld av sköna skogspromenader och annat ute-njut. Härligt för hela familjen, men inte minst för de små som kan springa rätt ut i leken på ett helt annat sätt än inne i stan.

Nyckelinformation

Antal bostäder
ca 30 st parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Vinter/vår 2023
Inflyttning
Prel. hösten 2025

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Svia byväg, 755 94 Uppsala. Se kartan på Google

Lev livet mitt i naturen

Här bor du bokstavligt talat mitt i den vackra naturen. Öppna fält och vackra tallskogar varvas med bondgårdar – så bli inte förvånad om en traktor kör om dig på kvällspromenaden. Men Skölsta börjar bli väldigt populärt, så här finns också ganska gott om varierande villabebyggelse – med andra ord behöver du knappast känna dig ensam: här finns alla chanser till nya vänner för hela familjen.

Skoj för både stora och små

Här bor du så gott som granne med det populära friluftsområdet Vedyxaskogen. Vandra längs lederna, grilla något gott på grillplatsen och titta på djurlivet vid viltvattnet – har du tur kikar en älg fram i buskaget. Fler nära djur-upplevelser får du på Årsta 4H-gård, och för tågfantaster är museijärnvägen Lennakatten en klar höjdpunkt. Tåget stannar på Skölsta station, och både cyklar och hundar är välkomna att följa med på resan.

Allt som får vardagen att fungera

Men du har också allt sådant som får vardagen att fungera problemfritt inom räckhåll, inte minst tack vare närheten till Gränbystadens köpcentrum som har det mesta för såväl storhandling som nöjesshopping. Dit tar du dig på cirka tio minuter med bil. Både skola och förskola finns i grannstadsdelen Årsta.

Och storstadspulsen inom räckhåll

In till Uppsalas stadskärna tar du dig på cirka 20 minuter med bil eller en halvtimme med buss, kommunen kommer också att bygga en ny busshållplats ännu närmare kvarteret. Eller varför inte ta cykeln? Det finns en ny, fin cykelväg stora delar av sträckan. Och behöver du ta dig någon annanstans har du nära både till E4:an och väg 288. Till centrala Stockholm tar resan cirka en timme.

Var du bor kan påverka hur du mår.

Var du bor kan påverka hur du mår.

Gillar du också att ta en skogspromenad? Att byta ut löpbandet mot en runda i terrängen, eller bara sitta på en stubbe och filosofera? Perfekt! Här i Brf Silverskogen har du alla möjligheter att njuta av naturen.

Läs mer här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Silverskogen

Vi svarar gärna på dina frågor!