Hus i jordnära kulör

Dessa parhus passar perfekt för dig som vill ha en modern, bekväm bostad med god standard. Här ska du tydligt känna att du bor i ett hus byggt i trä – därför pryds fasaderna av stående träpanel och färgsätts i mjuka, jordnära toner som passar perfekt in i naturen runt omkring. På vissa hus kommer det även vara möjligt att välja till solpaneler på taket.

Välplanerade hem i två storlekar

Här kan du välja mellan parhus på 100 eller 124 kvm i två plan, vilket gör det enkelt att hitta ett hem som passar dig och din familj. Nedervåningen med sin öppna planlösning blir en perfekt plats att umgås på, och på övervåningen finns gott om plats för det privata livet. Hela bottenvåningen får golvvärme som standard och det finns möjlighet att välja till kamin i vardagsrummet.

Gott om plats för utelivet

Alla parhus får en lättskött tomt med härlig uteplats. Här kan du skapa ditt alldeles egna trädgårdsparadis, eller bara slappa i solstolen om du föredrar det. I Brf Silverskogen bor du bekvämt i bostadsrättsform, i ett välbyggt och välutrustat hem – fritt från klassiska villabekymmer.

Ljust, fräscht – och praktiskt

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla i många år framöver. Utöver de val som ingår kommer du att kunna göra vissa tillval som färg på köksluckor, bänkskiva, klinker och kakel. Köket, som kommer från HTH, får vita luckor och praktisk laminatbänkskiva. På golvet läggs 3-stavig ekparkett, förutom i hall och badrum som får ljusgrått klinker. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget förråd och parkering på uppfarten.

Är du intresserad av Brf Silverskogen?

Är du intresserad av Brf Silverskogen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!