En skylt på Skölsta i en skog

Välkommen till ett härligare liv

Vill du komma närmare naturen? Kanske är det dags att ta nästa steg och bo lite mer familjevänligt? I Skölsta får du en blandning av allt det bästa - en helt nybyggd bostadsrätt, vacker natur alldeles inpå husknuten, och närhet till skolor, kommunikationer och service. Dessutom med centrala Uppsala på bekvämt avstånd!

Från sommarparadis till vardagsparadis

Skölsta är en lantlig idyll som tidigare var ett sommarstugeområde, så här bor du mitt bland vackra skogar, åkermark och bondgårdar. I denna fantastiska miljö kan du njuta av en vardag fylld av sköna skogspromenader, ett aktivt friluftsliv och livskvalitet. Härligt för hela familjen, inte minst för de små som kan springa rätt ut i leken på ett helt annat sätt än inne i stan.

En flicka som cyklar längst en väg i Skölsta

Populär familjefavorit

Skölsta börjar bli väldigt populärt, så här finns också ganska gott om varierande villabebyggelse – med andra ord behöver du knappast känna dig ensam: här finns alla chanser till nya vänner för hela familjen.

Nära till allt du behöver

I Skölsta bor du nära alla livets förnödenheter. Skola och förskola finns i närliggande Årsta – och just nu pågår byggnation av en helt ny Svanenmärkt förskola i området. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Såväl storhandling som nöjesshopping hittar du i Gränbystaden, 10 minuters bilresa hemifrån. In till Stora Torget du dig på 20 minuter med bil, eller en halvtimme med buss. Vardagspusslat och klart!

Grönskande skog i Skölsta

1 av 4

Skoj för både stora och små

Här bor du så gott som granne med det populära friluftsområdet Vedyxaskogen. Vandra längs lederna, grilla något gott på grillplatsen och titta på djurlivet vid viltvattnet – har du tur kikar en älg fram i buskaget. Fler nära djur-upplevelser får du på Årsta 4H-gård, och för tågfantaster är museijärnvägen Lennakatten en klar höjdpunkt. Tåget stannar på Skölsta station, och både cyklar och hundar är välkomna att följa med på resan.

En bild från ett cafe i Skölsta

Och storstadspulsen inom räckhåll

In till Uppsalas stadskärna tar du dig på cirka 20 minuter med bil eller en halvtimme med buss, kommunen kommer också att bygga en ny busshållplats ännu närmare kvarteret. Eller varför inte ta cykeln? Det finns en ny, fin cykelväg stora delar av sträckan. Och behöver du ta dig någon annanstans har du nära både till E4:an och väg 288. Till centrala Stockholm tar resan cirka en timme.

Är du intresserad av Brf Silverskogen?

Är du intresserad av Brf Silverskogen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!