En bänk med tidningar på

Livet i området

På bekvämt avstånd från Sigtunas mysiga stadskärna ligger den nya stadsdelen Sigtuna stadsängar. När allt är klart omkring 2030 kommer här att finnas cirka 900 bostäder, skola och förskola, äldreboende, livsmedelsaffär, vårdcentral och apotek, gym och restauranger. Cykelbanor gör det enkelt att ta sig fram och mjuka löparspår passar perfekt för vardagens motionsrundor. Dessutom finns här en dagvattensjö som blir en fin skridskois vid rätt väderlek!

En modern version av gamla Sigtuna

Sigtuna stadsängar är ett område som kännetecknas av grönska och varierad bebyggelse. De små kvarteren byggs på längden, ut från gatan, samtidigt som små parker, torg och mysiga gränder ger en genuin, klassisk känsla. Detta skapar en levande stadsbild — en slags modern hyllning till det gamla Sigtuna. Och Brf Honungskupan är inget undantag. Här bygger vi i trä, med variationer i både höjd och färgsättning, såväl inomhus som utomhus. Hela materialpaletten andas Svanenmärkt och inspireras av klassisk, svensk landsbygdsarkitektur.

Ett hållbart kvarter att trivas i

Här ska det vara enkelt att leva hållbart. På innergården hittar du genomtänkta lösningar för återvinning, men också plats för odling och sköna sittplatser för trevliga fikastunder med grannarna.

Föreningen kommer ha tillgång till en bilpool. Här kan du hyra bil när du behöver och samtidigt spara pengar och minska din miljöpåverkan! Har du egen bil? Vi erbjuder majoriteten av de boende i föreningen en parkeringsplats och det finns fortfarande lediga platser kvar.

I Brf Honungskupan finns det dessutom gott om cykelparkeringar under tak. På bara fem minuter cyklar du ner till den gamla delen av Sigtuna där du kan strosa runt i mysiga butiker, uppleva historiens vingslag och äta en god lunch. Eller varför inte ta cykeln till Sigtuna hamn och gå en sväng längs den mysiga strandpromenaden?

1 av 5

Bekvämt boende för livsnjutare

Här kan du hitta hem i rymliga och Svanenmärkta tvåor, treor och fyror i ett område med gott om service och bekvämligheter. Och vill du få lite omväxling från Sigtuna når du storstadspulsen i både Uppsala och Stockholm på under en timme. Vill du ännu längre ut i världen tar du dig till Arlanda på en kvart. Välkommen till Brf Honungskupan!

Har vi fångat ditt intresse för Brf Honungskupan?

Har vi fångat ditt intresse för Brf Honungskupan?

I Brf Honungskupan kommer vi att bygga 53 Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna.

Gör intresseanmälan här