Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Honungskupan

Nu bygger vi Svanenmärkta tvåor, treor och fyror i Sigtuna stadsängar — Sveriges mest hållbara stadsdel. Här i Brf Honungskupan kan du flytta in i en ljus och luftig bostad redan i sommar. Just nu betalar vi dessutom halva din månadsavgift i 24 månader.

1 av 17

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
24
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 090 000 kr
Storlek (Boarea)
47–100 m²
Inflyttning
Från juni 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Ny visningslägenhet!

Välkommen på visning i vår nya visningslägenhet. Få mer information om projektet, säljprocessen och vårt erbjudande om halverad månadsavgift i 24 månader. Anmälan krävs!

Adress: Ingång från Silvergatan 11 i Sigtuna Stadsängar

Passar inte tiden? Välkommen att boka en privat tid!

Koordinater: 59.628629,17.717159. Se kartan på Google

Brf Honungskupan har 24 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Honungskupan

  • 24 två- till fyrarumsbostäder
  • Från 2 090 000 kr till 4 090 000 kr
  • Inflyttning: Från juni 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.628629,17.717159. Se kartan på Google

balkong med utsikt över sigtuna

Bo bekvämt i Sveriges mest hållbara stadsdel

I Sigtuna stadsängar bygger vi nu 53 Svanenmärkta lägenheter med inflyttning sommaren 2023. Här går hållbarhetsarbetet som en röd tråd genom hela kvarteret – som till stor del är självförsörjande av värme och varmvatten, tack vare de solceller som är placerade runt om i området. Du hittar även gräsklädda tak för att främja och bevara artrikedomen, träfasader för att minska koldioxidutsläpp och bilpooler för de boende. I området finns också service som skola och förskola, vårdcentral, restauranger, gym och en riktigt fin livsmedelsbutik.

Unikt boende för dig som gillar kvalitet

I Brf Honungskupan får du extra mycket boendekvalitet för pengarna, vilket bland annat återspeglas i lyxiga materialval både in- och utvändigt. Köken är från Marbodal och vitvarorna från Siemens. De helkaklade badrummen bjuder på en härlig hotellkänsla med spotlights och en generös spegel. Dessutom har alla lägenheter djupa, härliga fönsterbrädor i trä. Vi bygger med naturmaterial för att skapa ett stilrent och hållbart hem.

Här kan du bo i ett Svanenmärkt hem

I Sigtuna stadsängar bygger vi bostäder med låg klimatpåverkan och energiförbrukning. Alla byggmaterial är utvalda för att innehålla minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen. Dessutom ger mekanisk tilluft en luftkvalitet utöver det vanliga. När du köper en klimatsmart bostad finns det även möjlighet att ansöka om ett grönt bolån hos de större bankerna. Då kan du få rabatterad bolåneränta — perfekt för plånboken! Kontakta din bank för mer information.

Närhet till storstaden och världen

För dig som pendlar når du Uppsala C på 45 minuter och Stockholm C på ungefär en timme med kollektivtrafiken. Med bil tar resan till Uppsala endast en halvtimme och till Stockholm tar det cirka 40 minuter. Vill du längre ut i världen är du framme vid Arlanda på en kvart. I Sigtuna stadsängar har du alltså Mälaren och naturen alldeles runt hörnet, men även storstadspulsen och världen helt inom räckhåll.

Moderna lägenheter med personlighet

Moderna lägenheter med personlighet

Bostäderna har väldisponerade planlösningar med trevliga öppna sällskapsytor, fina ljusinsläpp och lyxig inredning. Här i Brf Honungskupan står hemkänsla och hög boendekvalitet i fokus.

Spana in din framtida lägenhet
Därför är ett Svanenmärkt boende ett bättre val

Därför är ett Svanenmärkt boende ett bättre val

I ett Svanenmärkt boende får du extra bra inomhusmiljö. Dessutom är hela projektet byggt i massivt trä, vilket är både energieffektivt och skonsamt mot miljön — samtidigt som det är bra för din plånbok!

Läs mer om Svanenmärkningen
Livet i området

Livet i området

Här i Sigtuna stadsängar har du nära till allt. Du har all tänkbar service i kvarteret och befinner dig bara en kort promenad från Sigtunas mysiga stadskärna. Husen är moderna, samtidigt som kvarterets små parker, gränder och torg för tankarna till det gamla Sigtuna.

Utforska kvarteret
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Honungskupan

Vi svarar gärna på dina frågor!