Laster resultat
Försäljning pågår

Nu pågår byggnationen av Brf Honungskupan för fullt. Inflyttningen planeras med start i februari 2023, gör en intresseanmälan om du är intresserad av att köpa en av bostäderna.

Brf Honungskupan

Sigtuna stadsängar är en helt ny stadsdel som ska bli Sveriges mest hållbara. Här bygger vi nu 53 Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna.

Antal lediga bostäder
33
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 090 000 kr
Storlek (Boarea)
47–100 m²
Inflyttning
Från februari 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Nu har vi börjat bygga!

Nu pågår byggnationen av Brf Honungskupan för fullt!

Planerad inflyttning från februari 2023.

Var med från start!

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden.

Brf Honungskupan har 33 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Honungskupan

  • 33 två- till fyrarumsbostäder
  • Från 2 090 000 kr till 4 090 000 kr
  • Inflyttning: Från februari 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Ragvaldsbovägen , Sigtuna. Se kartan på Google

Helt nya kvarter i Sveriges äldsta stad

Sigtuna är Sveriges äldsta stad och historien har varit viktig vid planeringen av Sigtuna stadsängar. Stadsdelen kännetecknas av små trevliga kvarter, fint planterade parker, varierande bebyggelse, påkostad gatubelysning och en centralt placerad dagvattensjö som blir en fin skridskois vid rätt väderlek. Cykelbanor gör det enkelt att ta sig fram och mjuka löparspår passar fint för vardagens motionsrundor.

Svanenmärkta lägenheter 

I Brf Honungskupan kommer vi på OBOS att bygga 53 Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror, alla med möjlighet till ute-njut. Antingen på din balkong eller uteplats – eller på den härliga innergården som både har plats för odling och för föreningens egna bikupor.

Med hållbarheten i fokus

I Sigtuna stadsängar står hållbarheten i centrum. Men det handlar inte bara om själva boendet: det ska också vara hållbart att leva livet här. Därför kommer området att få en hel del egen service, bland annat i form av skola och förskola, restauranger, gym och en riktigt fin livsmedelsbutik. Men du har heller varken långt till vattnet, naturen eller allt som Sigtunas mysiga stadskärna har att erbjuda.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Honungskupan och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
En modern version av gamla Sigtuna

En modern version av gamla Sigtuna

Husen byggs i trä, med variationer i både höjd och färgsättning vilket skapar ett uttryck som påminner mycket om klassisk småstadsbebyggelse: här bor du hemma på vår gata i stan, som Lotta på Bråkmakargatan skulle ha sagt.

Läs mer!
Guide till det goda livet i Sigtuna

Guide till det goda livet i Sigtuna

Gillar du som vi livets goda?. Sigtuna levererar upplevelser för alla oavsett ålder eller intresse. För dig som inte vill missa något har vi satt ihop en guide med våra Sigtunafavoriter!

Läs guiden!
Varför välja Brf Honungskupan?

Varför välja Brf Honungskupan?

Svanenmärkta lägenheter med stor personlighet, i ett hemtrevligt kvarter mitt i nya stadsdelen Sigtuna stadsängar. Och dessutom möjlighet till egen honung. Här berättar vår projektutvecklare Tommy Waldnert mer om alla fördelar i Brf Honungskupan.

Läs mer!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Honungskupan

Vi svarar gärna på dina frågor!