Moderna lägenheter med personlighet

I Brf Honungskupan hittar du Svanenmärkta tvåor, treor och fyror med inflytt redan i sommar. Bostäderna är ljusa och luftiga med bra ljusinsläpp — dessutom har de flesta balkong eller uteplats. Storlekarna varierar mellan 47-100 kvm, så oavsett var i livet du befinner dig finns det rum för dina behov.

Här bor du stilrent och hållbart

För att skapa ett hållbart hem som håller stilen i många år framöver bygger vi med naturmaterial av hög kvalitet, såväl inomhus som utomhus. Hela materialpaletten andas Svanenmärkt och inspireras av klassisk, svensk landsbygdsarkitektur. Träet är alltid närvarande — från de vackra, rena träväggarna i trapphusen till lägenheternas inredning. I fönstren finns till exempel fina, djupa fönsterbrädor i trä som drar blicken till sig och lägenheternas färgskala är varm för att ytterligare återskapa känslan av trä. Bostädernas kök kommer från Marbodal och vitvarorna från Siemens. De helkaklade badrummen bjuder på en lyxig hotellkänsla med stora 60x60-plattor, spotlights, generös spegel och stilren kommod.

1 av 7

Hem med en alldeles egen stil

Redan av husens form går det att ana att de innehåller något alldeles extra i lägenhetsväg. Här bjuds vi på många olika lägenhetstyper där alla har sin egen karaktär och känsla, vilket gör det enkelt att hitta just ditt drömhem. Alla lägenheter har väldisponerade planlösningar med öppna sällskapsytor, fint ljusinsläpp och gott om bekvämligheter. De allra flesta har också egen balkong eller uteplats. Vindslägenheterna är särskilt unika med balkonger i två olika väderstreck. Dessutom har de öppet upp till nock, vilket ger en fantastisk takhöjd och känsla av rymd. För dig som vill bo lite längre ner har även lägenheterna på entréplan en otrolig takhöjd, vilket gör dem ännu luftigare. Oavsett vilken bostad du väljer får du här ett hem med gott om plats att leva livet. Se alla projektets planlösningar här!

1 av 3

Nytt, tryggt — och prisvärt

Det är något alldeles särskilt att flytta in i ett helt nytt hem, där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, vare sig renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana. Vi planerar också för att Brf Honungskupan ska få kvalitetsmärkningen Trygg Brf, så att du kan känna dig extra säker på att du gör ett tryggt och bra köp. Och att bo här är dessutom prisvärt — dels för att ett Svanenmärkt hus är mer energisnålt, men också med tanke på vilken byggkvalitet du får för pengarna. Välkommen till Brf Honungskupan!

Är du intresserad av Brf Honungskupan?

Är du intresserad av Brf Honungskupan?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer