Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Honungskupan

Nya tider, nya priser! Inflyttningsklara bostäder i Sigtunas nya stadsdel Sigtuna Stadsängar! Nu har vi inrett tre olika visningslägenheter. Kontakta mäklaren för att boka en privat visning! Här finns Svanenmärkta tvåor, treor och fyror i Sveriges mest hållbara stadsdel.

2 rok, 62 kvm

1 av 30

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
15
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 350 000 kr
Boköpmodell
Bostadsbyte
Storlek (boarea)
52–100 m²
Inflyttning
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kom och se visningslägenheterna!

Välkommen på visning i våra tre, inredda, visningslägenheter. Få mer information om projektet och säljprocessen.

Passar inte visningstiden? Kontakta mäklarna för att boka tid för en privat visning!

Klicka här för kontaktuppgifter.

Adress: Målargränd 2 i Sigtuna Stadsängar

Koordinater: 59.628629,17.717159. Se kartan på Google

Trygg månadsavgift till 2027

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Honungskupan en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2027. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt.

Brf Honungskupan har 15 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Honungskupan

  • 15 två- till fyrarumsbostäder
  • Från 2 350 000 kr till 3 960 000 kr
  • Inflyttning: Inflyttningsklart
  • Köp nu till fast pris!
  • Bostadsbyte

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.628629,17.717159. Se kartan på Google

Bo bekvämt i Sveriges mest hållbara stadsdel

I Sigtuna stadsängar bygger vi nu 53 Svanenmärkta lägenheter där inflyttning nu pågår. Här går hållbarhetsarbetet som en röd tråd genom hela kvarteret – som till stor del är självförsörjande av värme och varmvatten, tack vare de solceller som är placerade runt om i området. Du hittar även gräsklädda tak för att främja och bevara artrikedomen, träfasader för att minska koldioxidutsläpp och bilpooler för de boende. I området finns också service som skola och förskola, vårdcentral, restauranger, gym och en riktigt fin livsmedelsbutik.

Unikt boende för dig som gillar kvalitet

I Brf Honungskupan får du extra mycket boendekvalitet för pengarna, vilket bland annat återspeglas i lyxiga materialval både in- och utvändigt. Köken är från Marbodal och vitvarorna från Siemens. De helkaklade badrummen bjuder på en härlig hotellkänsla med spotlights och en generös spegel. Dessutom har alla lägenheter djupa, härliga fönsterbrädor i trä. Vi bygger med naturmaterial för att skapa ett stilrent och hållbart hem.

Här kan du bo i ett Svanenmärkt hem

I Sigtuna stadsängar bygger vi bostäder med låg klimatpåverkan och energiförbrukning. Alla byggmaterial är utvalda för att innehålla minimalt med miljö- och hälsoskadliga ämnen. Dessutom ger mekanisk tilluft en luftkvalitet utöver det vanliga. När du köper en klimatsmart bostad finns det även möjlighet att ansöka om ett grönt bolån hos de större bankerna. Då kan du få rabatterad bolåneränta — perfekt för plånboken! Kontakta din bank för mer information.

Närhet till storstaden och världen

För dig som pendlar når du Uppsala C på 45 minuter och Stockholm C på ungefär en timme med kollektivtrafiken. Med bil tar resan till Uppsala endast en halvtimme och till Stockholm tar det cirka 40 minuter. Vill du längre ut i världen är du framme vid Arlanda på en kvart. I Sigtuna stadsängar har du alltså Mälaren och naturen alldeles runt hörnet, men även storstadspulsen och världen helt inom räckhåll.

Moderna lägenheter med personlighet

Moderna lägenheter med personlighet

Bostäderna har väldisponerade planlösningar med trevliga öppna sällskapsytor, fina ljusinsläpp och lyxig inredning. Här i Brf Honungskupan står hemkänsla och hög boendekvalitet i fokus.

Spana in din framtida lägenhet
Därför är ett Svanenmärkt boende ett bättre val

Därför är ett Svanenmärkt boende ett bättre val

I ett Svanenmärkt boende får du extra bra inomhusmiljö. Dessutom är hela projektet byggt i massivt trä, vilket är både energieffektivt och skonsamt mot miljön — samtidigt som det är bra för din plånbok!

Läs mer om Svanenmärkningen
Livet i området

Livet i området

Här i Sigtuna stadsängar har du nära till allt. Du har all tänkbar service i kvarteret och befinner dig bara en kort promenad från Sigtunas mysiga stadskärna. Husen är moderna, samtidigt som kvarterets små parker, gränder och torg för tankarna till det gamla Sigtuna.

Utforska kvarteret
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Bekvämt boende lockade Kjell och Annelie till Brf Honungskupan

Bekvämt boende lockade Kjell och Annelie till Brf Honungskupan

Kjell och Annelie flyttade från sitt radhus i Saltsjö-Boo, till en vindsvåning i Sigtuna Stadsängar. Här i Brf Honungskupan har de snabbt funnit sig till rätta och trivs med alla bekvämligheter. Läs mer om deras boende och hur livet är i området.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Honungskupan

Vi svarar gärna på dina frågor!