Hoppa till innehåll

Ampere

Bostadsköpsmodeller

Deläga
I bottenplan förbereds en lokal där det kommer vara möjligt att driva ett bageri, kvarterskrog, butik eller liknande (visionsbild).
Till salu

Bo i ett modernt kvarter i ett levande och kuperat område i Centrala Nacka. Här finns allt från smart planerade ettor till femmor med uthyrningsdel. Just nu får du avgiftsfritt i 12 månader. För mer information kontakta mäklare.

Projektdetaljer

  • Västra Granittrappan, Nacka
  • Planerad inflyttning från december 2024

  • 35 lediga bostäder
  • Boarea från 25 m2 – 101 m2
  • Pris från 2 295 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

Kontakta fastighetsmäklaren för att boka en privat visning. Lär dig mer om området, projektet, de nya bostadsområdena och köpprocessen.

Kontakta fastighetsmäklaren

Erbjudande i Ampere

Just nu avgiftsfritt i 12 månader

Köper du en bostad i Ampere får du just nu avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller endast de 25 första bostäderna. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet!

Halvera kontantinsatsen med OBOS Deläga

I utvalda bostäder har du möjlighet att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du samäger din bostad med oss på OBOS.

Här är några av de bostadsobjekt som erbjuder OBOS Deläga. Klicka in till kalkylatorn för att räkna på hur stor kontantinsats du behöver och vad boendekostnaden blir – och jämför med ett ordinarie köp.

Kalkylator för 1 rum och kök 1-1101
Kalkylator för 2 rum och kök 1-1404
Kalkylator för 3 rum och kök 2-1203

Lediga bostäder i Ampere

Öppna boväljaren

Utforska området runt Ampere

Läser in

Sovrum i lugna avslappnande färgtoner för en avkopplande atmosfär

Ett naturbant område växer fram

I Nackas mest centrala läge, uppför OBOS kvarteret Elverkshuset som kommer bestå av cirka 330 moderna bostadsrätter på 1–5 rum och kök. Den första etappen, Ampere, erbjuder 60 lägenheter och en fantastisk gemensam takterrass med utsikt mot Järlasjön. Oavsett om du är ute efter en mindre välplanerad etta eller en rymlig femrummare med möjlighet till uthyrningsdel, finns det något för alla här. Dessutom har föreningen en rad faciliteter som gör vardagen enklare och mer bekväm. Det finns tillexempel ett övernattningsrum där du kan erbjuda dina gäster att övernatta, en mindre tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett skyddsrum för extra trygghet. Varje bostad har ett lägenhetsförråd och det finns gott om cykelplatser för en aktiv livsstil. Vi lägger stor vikt vid att utforma ett hållbart kvarter och väljer lösningar och material med miljön i fokus. Med en blandning av modern design och praktiska fördelar, är Ampere det perfekta valet för ditt nya hem i Nacka.

Bildet til Youtube-video

Köpte egen bostad tack vare OBOS Deläga

Genom en unik boendeform fick han äntligen tryggheten en egen bostad ger.

Arkitekt Jonas Björkman berättar om Ampere

En byggnad ritad med omsorg

Arkitekt Jonas Björkman
I Brf Ampere är det enkelt att leva klimatsmart

Bo i en Svanenmärkt lägenhet

I Brf Ampere är det enkelt att leva klimatsmart! Genom hela byggprocessen gör vi hållbara val i allt från byggmaterial till inredningsdetaljer. Bostäderna är energisnåla och utformas för att göra så lite klimatpåverkan som möjligt. Därför planeras projektet att certifieras med miljömärkningen Svanen.

Följ byggnationen av Ampere

Här kan du se den spännande utvecklingen av hur huset tar form. Häng med från första spadtaget tillfärdigställandet.

Första spadtaget i Brf Ampere
Innebandy bland husen

Vi stöttar hem för innebandy i Nacka

Som partner till Svenska Innebandyförbundet är vi stolta över att sponsra den lokala verksamheten Nacka IBK för att vara med och skapa nya hem för innebandy i Nacka.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Tomas Eriksson

Tomas Eriksson

Fastighetsmäklare 070-884 09 92 Epost
Portrettbilde av Anders Tamm

Anders Tamm

Fastighetsmäklare072-534 88 99Epost