Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Esplanaden

På ett mycket bra pendlarläge mellan Malmö och Lund planerar OBOS för 56 kanonfina lägenheter i olika storlekar. Här bor du lagom mycket på landet med gott om service på hemmaplan. Välkommen!

1 av 13

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
56
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 395 000 kr
Boköpmodeller
OBOS Deläga
Storlek (Boarea)
35–98 m²
Inflyttning
Från vinter 2026
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Onsdagen den 29 mars kl 16-17 är du varmt välkommen på lite fika och en informationsträff hos Fastighetsbyrån i Staffanstorp. Här får du all information du kan tänkas behöva om lägenheterna, området och hur det går till att köpa en bostad av OBOS.

Läs mer och anmäl dig HÄR.

Apoteksgatan 6, Staffanstorp. Se kartan på Google

Halverad månadsavgift i Brf Esplanaden!

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Esplanaden i 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. I månadsavgiften ingår föreningens lån, drift, parkering och sophantering.

Kontakta mäklare för mer information om erbjudandet

Se en informationsfilm om projektet!

Klicka här för att se en informationsfilm om Brf Esplanaden. Hör oss på OBOS  berätta om bostäderna och området och hur det går till om du vill köpa en bostad.

Brf Esplanaden har 56 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Esplanaden

  • 56 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 1 395 000 kr till 3 695 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2026
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Apoteksgatan 6, Staffanstorp. Se kartan på Google

Välkommen hem till din Svanenmärkta lägenhet

Här i Brf Esplanaden flyttar du in i ett Svanenmärkt hem som är byggt för att förbli energisnålt och behålla sin goda inomhusmiljö under lång tid framöver. Ett hållbart val för framtiden, helt enkelt. Välkommen!

Bekvämt lägenhetsliv i lantlig idyll

Nu har du chans att leva det ljuva livet på landet – i superbekvämt lägenhetsformat. Brf Esplanaden bjuder på kanonfina lägenheter i olika storlekar med väl uttänkta planlösningar, alla med egen balkong eller uteplats och hög standard på all inredning.

Oslagbart pendlarläge mellan Malmö och Lund

Från Brf Esplanaden har kort cykelavstånd till Hjärup station, där du hittar både bussar och tåg. Malmö når du på 10 minuter med Pågatåget, och till Lund tar resan bara 5 minuter. Enklare blir det inte!

Något för alla

Brf Esplanaden har något för alla smaker, oavsett var du befinner dig i livet. Kanske ska du köpa din första lägenhet på bra avstånd från jobb eller universitet? Då kommer våra fina 1:or på 35 kvm passa dig perfekt. Eller är det dags att sälja villan för ett mer bekymmersfritt boende? Då är de större lägenheterna på 98 kvm ett perfekt val, med plats för alla dina möbler, gott om förvaring, och sovrum till hela familjen.

Kika på kvartersskissen!

Kika på kvartersskissen!

Ta en titt på kvartersskissen och få en känsla över hur vi planerar kvarteret. Vilken bostad blir din favorit?

Se skissen i full bild här!
Om bostäderna

Om bostäderna

Vårt kvarter kommer bestå av två huskroppar i fyra våningar med totalt 56 lägenheter. Husen får fina tegelfasader i en trevlig ljusbeige kulör, med inslag av mörkare tegel som skapar ett levande och intressant intryck.

Välkommen hem till din Svanenmärkta lägenhet

Välkommen hem till din Svanenmärkta lägenhet

Svanen har funnits sedan 1989 och är förmodligen den mest kända miljömärkningen vi har i Sverige. Att jobba med Svanen innebär att en oberoende tredje part granskar allt vi gör, så att du kan vara helt säker på att ditt hem håller högsta klass – både när det gäller vår miljö och din inomhusmiljö.

Bo lugnt och lantligt nära stan

Bo lugnt och lantligt nära stan

För dig som längtar efter ett modernt boende och ett lättlevt småstadsliv på mycket bra pendlingsavstånd från stan är detta perfekt. Nu har du möjligheten att njuta av ett bekymmersfritt liv i lägenhet i en mysig småstadsmiljö.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Esplanaden

Vi svarar gärna på dina frågor!