7 tips för ett trivsamt hem

Idag behöver vi multifunktionella hem. Det ska vara trivsamt och vilsamt, men också fungera som kontor, skola, shopping och till och med gym. Det lönar sig att vara medlem. Skapa ett trivsamt hem och spar pengar!

Bli OBOS-medlem

 1. Smarta förvaringslösningar
  Med många funktioner på samma yta uppstår behov av att effektivisera förvaring. Bygg din egen unika förvaringslösning, bygg in garderober eller gör ett helt nytt rum. Kanske är du en av alla som har sökt sig till ett större boende och som behöver renovera? Oavsett projekt, passa på att nyttja din rabatt på 10 % hos Beijer Byggmaterial.

 2. Årets färgtrender
  Med det nya året kommer nya spännande färgtrender. Den jordnära trenden spås fortsätta. Att måla eller tapetsera är ett snabbt sätt att ändra intryck och upplevelse av ett rum. Som medlem får du 10-30 % rabatt hos Sandå Måleri och 25 % rabatt hos Nordsjö Idé & Design.

  En ung kvinna framför en vägg med färgprover

 3. Investera i ett multifunktionellt kök
  Vårt nya sätt att leva ställer nya krav på hemmets hjärta – köket. Mångsidighet, multifunktion och transformation är mer aktuellt än någonsin. Investera i ett nytt mångfunktionellt kök hos Vedum Kök & Bad som ger hela 25 % rabatt på köksinredning, tvätt- och garderobsinredning, samt 10 % rabatt på badrumsinredning. 

 4. De små vackra tingens betydelse
  Med färre yttre intryck har vi både tid och lust att göra det vackert och trivsamt hemma. Med en ny vardagsservis lyfter du varje måltid, även om det är gårdagens rester. Låt inspirationen flöda i köket!

 5. Fönstren är husets ögon
  Med allt ljusare dagar och kvällar behöver vi ibland begränsa hur mycket ljus våra fönster släpper in. Elitfönster erbjuder 25 % rabatt på persienner, plisséer, rullgardiner och allehanda smarta tillbehör för dina fönster. Ta hjälp av solskyddsguiden och beställ nu så är du redo när våren kommer.

  Ett ungt par som tittar i en telefon på en säng

 6. Ta steget in i framtiden och producera egen ström
  Med solceller producerar du ren och billig ström i minst 25 år, samtidigt som du får betalt för den el du inte använder själv. Otovo ger 3 000 kronors rabatt när du köper installation av solceller. Vill du hellre leasa en anläggning får du under januari 2021 de tre första månaderna utan kostnad. Kolla din adress och se hur mycket ström du kan producera.

 7. Med förtur ligger du steget före
  Hem med närhet till natur, tillgång till trädgårdar, uteplatser och balkonger har sedan förra året blivit mer eftertraktade. Som medlem ligger du steget före när du ska köpa bostad eftersom du har förtur. Är din nästa drömbostad en lägenhet, ett radhus, parhus, kedjehus, villa eller tomt för att bygga själv? Du hittar drömbostaden här.