Vedum

Vedums inredningar är inspirerade, har kärlek till de små detaljerna, kan de trendiga kulörerna samtidigt som de är tidlösa. Och det gäller inte bara kök - Vedum har Sveriges mest kompletta sortiment för kök, badrum, förvaring och tvättstugor.

Medlemsförmån

  • 25 % rabatt på köksinredning (kök inkl tillbehör, tvätt- och garderobsinredning). Uppge kampanjkod OBOS21 för att få rabatten.
  • 10 % rabatt på badrumsinredning. Uppge kampanjkod OBOS21BAD för att få rabatten.
  • Rabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra kampanjer och rabatter. Rabatten gäller ej på externa produkter såsom vitvaror, spiskåpor. 
  • Rabatterna gäller i Vedums utställningsbutiker i Vedum ”Kvarnen”, Bromma, Göteborg, Malmö, Uppsala och Linköping. Kom ihåg att visa ditt medlemskort när du handlar. Du hittar det i OBOS-appen.
  • Rabatterna gäller även i Vedums webbshop. Uppge kampanjkoder för att få rabatt vid beställning.

Om Vedum

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Vedum har egna utställningar i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Linköping, Malmö och i Vedum, samt återförsäljare inom bad över hela landet. 

Är du inte OBOS-medlem?

Du borde vara! Som OBOS-medlem får du exklusiv förtur att köpa tomt, radhus, parhus, kedjehus, villa och lägenhet i hela Sverige. Du får dessutom tillgång till en mängd generösa erbjudanden och rabatter för både hemmet och nöjen. Medlemskap kostar endast 300 kronor i inträdesavgift och 200 kronor i årsavgift.

Hus och hem — Relaterade fördelar

Till toppen