Hoppa till innehåll

Brf Strandstråket

Brf Strandstråket, Kristinehamn
Pågående planering

Marieberg har ett otroligt fint läge i Kristinehamn. Här bor du granne med Vänern, granne med naturen och har bekvämt cykelavstånd till allt. Just här planerar vi för härliga radhus i två olika storlekar, alla med fina uteplatser. Nybyggda, bekväma hem i bostadsrätt. Välkommen till det goda livet!

Projektdetaljer

Status
Ej klart
Antal bostäder
24
Bostadstyp
Radhus
Boarea
107-120 kvm
Försäljningsstart
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadsköpsmodeller
Bostadsbyte

Utforska området runt Brf Strandstråket

Läser in

Välkommen till Brf Strandstråket!

Film på de fina omgivningarna i Brf Strandstråket i Kristinehamn.

Välkommen till Brf Strandstråket!

Njut av huslivet på bekvämast möjliga vis

Nybyggt, bekvämt – och sjönära. Vad mer kan man önska sig? Kanske promenadavstånd till förskolan? Eller till konstmuseet? Oavsett vad du önskar dig i ditt nya hem har Brf Strandstråket en hel del att erbjuda. Här lever du dessutom huslivet på bekvämast möjliga vis: i bekväm bostadsrättsform.

Hem för det goda livet

I Brf Strandstråket kan du välja mellan radhus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar. Båda husmodellerna är i två plan, med fina sällskapsytor, fullutrustat kök och två badrum. De mindre husen har två sovrum som standard, de större har fyra. Alla hus har rejäla altaner och riktigt lättskötta tomter som sömlöst glider över i naturmark, i form av kvarterets egen lilla skogsdunge.

Nära naturen, nära staden

Här bor du nära naturen och Vänern, bara ett par hundra meter från konstmuseet och de andra verksamheterna på det gamla sjukhusområdet. Här finns till exempel en populär italiensk restaurang, en yogastudio och en konsthantverksbutik. Den fina Mariebergsparken bjuder gärna in till söndagspromenad, kanske med ett stopp på lekplatsen? Men du har också nära till allt annat som Kristinehamn har att erbjuda, du cyklar in till stan på runt 10 minuter. Och jobbar du på annan ort tar du dig smidigt till både Karlstad och Karlskoga, vare sig du väljer bil eller buss.

Titta närmare på bostäderna

I Brf Strandstråket bor du i ett trivsamt kvarter för alla åldrar, med chans till sjöutsikt och naturen bokstavligt talat runt knuten. Här kan du välja mellan härliga hus i två olika storlekar, 107 respektive 120 välplanerade kvadratmetrar, alla i bekväm bostadsrättsform.

Illustration radhusen i Brf Strandstråket
Familj har picknick i gräset

Livet i området

Kristinehamn har ett fint läge vid Vänerns norra strand. Här trivs både stora och små, oavsett om du föredrar en aktiv fritid eller en mer kulturell sådan. Det här är Marieberg ett perfekt exempel på, här har du ju både konstmuseet och naturen runt knuten.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Johanna Svahn

Johanna Svahn

Säljkoordinator0104341262E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller