Hoppa till innehåll

Brf Skogspromenaden

Bostadsköpsmodeller

Bostadsbyte
Grönmålat radhus i trä
Till salu

Längtar du efter ett liv närmare naturen? I Torsviken (en del av Krokek) har du nära till både skog och vatten – samtidigt som du har den service du kan behöva i vardagen inom räckhåll. Här bygger vi radhus och kedjehus: alla med stora uteplatser. 20 minuter från Norrköping.

Projektdetaljer

Adress
Körvelvägen 32, 618 33 Kolmården
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
10
Boarea
113 m2 – 122 m2
Pris
Från 2 850 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen på bokad visning av Brf Skogspromenaden. För adress och klockslag kontakta Emma Aldhagen 0733-401123

Körvelvägen 32, 618 33 KolmårdenKarta
  • Torsdag 27 juni kl. 17:00-17:00
Kontakta oss

Erbjudanden i Brf Skogspromenaden

Sänkt pris
Få upp till 300 000 kr rabatt när du tecknar avtal. Gäller för dig som är eller blir OBOS-medlem. Rabatten är avdragen i prislistan. Först till skogs gäller!

Slopad månadsavgift första året
Ett begränsat antal köpare får även slopad månadsavgift i ett helt år. Vill du vara en av dem?

Säkrad månadsavgift till 2028
Få friheten att planera din ekonomi med fast månadsavgift från 4 982 kr fram till 2028.

Utforska området runt Brf Skogspromenaden

Läser in

Öppen planlösning med soffa och matbord

Flytta till ett grönare och skönare liv, 20 minuter från Norrköping

I Torsviken lever man ett lite skönare liv mitt i den vackra naturen. Här kan du nu hitta ditt drömhem i ett nytt kvarter nära både skogen och vatten. I Brf Skogpromenaden bygger vi välplanerade radhus och kedjehus på 113 och 122 kvm, alla med stora uteplatser – och en egen lättskött trädgård att pyssla om. Samtliga hus har härliga sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3–4 sovrum. Här får du gott om villakänsla, i bekväm bostadsrättsform. Lugnt och skönt – och grönt!

En härligare vardag för hela familjen

Picknick, svalkande dopp och inte minst – skogspromenader. Här har du nära till att njuta av naturen på alla möjliga vis. I området byggs också en stor, fin lekplats med trollskogstema. Det mesta du behöver i din vardag hittar du inne i Krokek, 2 km bort, och in till Norrköping tar du dig på cirka 20 minuter med bil.

Se vår områdesfilm för Torsviken

Se vår områdesfilm för Torsviken

Härliga hem med det lilla extra

I projektet bygger vi radhus och kedjehus: 113 och 122 välplanerade kvadratmetrar, i två plan. Gemensamt för husen är de öppna sällskapsytorna, gott om plats för familjens privatliv i 3–4 sovrum på ovanvåningen. Varje bostad får en egen lättskött trädgård och stor altan att njuta av.

Plats för matbord i den öppna planlösningen
Nära till naturen

Bo grönt och skönt i härliga Torsviken

I Torsviken bor du mitt i naturen samtidigt som du har den servicen du behöver i vardagen inom räckhåll. Här bygger vi radhus och kedjehus med villakänsla – alla med stor uteplats och hela Norrköpings utbud inom bekvämt avstånd.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Emma Aldhagen

Emma Aldhagen

Mäklare0733401123E-post
Portrettbilde av Charlotte Sandberg

Charlotte Sandberg

Säljkoordinator0706011458E-post