Trivsamt för både stora och små

Brf Skogspromenaden har fått sitt namn av en anledning. För här ligger skogens stigar bara några steg från ytterdörren, där närheten till glittrande Bråviken är ett stort plus i kanten. Och hus som tilltalar såväl stora som små med gott om plats för livet både inomhus och utomhus – och alla bekvämligheter du kan önska dig.

Ett grönt och skönt kvarter

Här härskar skogens lugn. Eftersom platsen är så vacker från början lägger vi mycket tanke bakom kvarterets utformning och låter skogslik grönska leta sig in utemiljön. Kvarteret får också en mysig lekplats, där både de som har spring i benen och du som vill vila dem kan få en härlig stund.

1 av 6

Hem i harmoni med naturen

Husens fasader pryds av liggande träpaneler och färgsätts i gröna och jordnära toner för att knyta ihop kvarteret med naturens grönska runt omkring. Och grönskan sträcker sig faktiskt upp på taken: förråd och carportar får levande gröna sedumtak. Varje bostad får sin egen lättskötta täppa att ta hand om, där vi planterar häckar mot grannens tomt. Väljer du något av kedjehusen får du även en gräsmatta på framsidan.

Hus med det lilla extra

Här kan du välja mellan radhus och kedjehus: 113 och 122 välplanerade kvadratmetrar, i två plan. Gemensamt för husen är de öppna sällskapsytorna, gott om plats för familjens privatliv i 3–4 sovrum på ovanvåningen. Varje bostad får en egen lättskött trädgård och stor altan att njuta av.

1 av 11

Redo för det goda livet

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Såväl inredning som utrustning har valts med omsorg: badrum har kakel och klinker, köket har inredning från HTH och vitvarorna är från Siemens. Oavsett vilket hus du väljer får du ett välbyggd och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Och vi har inte heller glömt de praktiska detaljerna i tillvaron som eget förråd och egen parkering – i kedjehusen trivs bilen bäst i den egna carporten.

 

Är du intresserad av Brf Skogspromenaden?

Är du intresserad av Brf Skogspromenaden?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer