Njut av att bo mitt i naturen

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du smita in i skogen på någon av de trollska stigarna – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Även om Torsviken för tankarna till naturens lugn har du nästan lika nära till alla möjliga bekvämligheter inne i Krokek.

Med service på bekvämt avstånd

Tio minuters cykeltur bort hittar du Krokek med flera förskolor och två kommunala skolor: Uttersbergsskolan och Råsslaskolan som tillsammans erbjuder årskurs F-9. Här finns också matbutiker, pizzerior, vårdcentral och mycket mer. Krokek har också ett aktivt föreningsliv bland annat inom fotboll, innebandy, motocross och enduro, orientering, scouting och sportskytte.

Nära till en härlig fritid

Blir du badsugen tar du ditt närmaste dopp i lilla Torsjön, men du har heller inte långt till fina långgrunda havsbadet vid Bodaviken – eller till mysiga Böksjön för den delen. Sköna skogspromenader är ju en självklarhet när man bor så här, men runt omkring Torsviken finns också mängder av vandringsleder att upptäcka. Vill du ha en mer exotisk djurupplevelse har du Kolmårdens djurpark på bekvämt avstånd.

Nära till trevligheter

Trots att du bor mitt i naturen har du inte långt till en trevlig matupplevelse. Du har faktiskt populära Oscarshälls Restaurang på promenadavstånd. Blir du en av stammisarna kan det hända att du får din egen kaffemugg. Vill du fynda fina saker till ditt nya hem? Kolla in Kolmårdens Antik & Difversehandel, en pärla till butik i det gamla stationshuset i Krokek. Och blir du fikasugen efter shoppingen har du nära till Sockerbagarnas Delikatesser.

Och stadslivet inom räckhåll

Från Krokek finns dessutom bra kommunikationer med både buss och tåg. In till Norrköping tar du dig på under en halvtimme, och du kan även hoppa på tåget direkt till Stockholm – då är du framme i huvudstaden om 1,5 timme. Med bil når du Norrköping på cirka 20 minuter. Och efter en dag i staden är det härligt att komma hem till lugnet i Torsviken igen.

Är du intresserad av Brf Skogspromenaden?

Är du intresserad av Brf Skogspromenaden?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer