Hoppa till innehåll

Brf Silverskogen

Helgmiddag uppdukad och kaminen är tänd
Pågående planering

I mysiga Skölsta planerar vi för Brf Silverskogen. Här bor du i en grön och lantlig miljö, bara 20 minuter från centrala Uppsala. Här planerar vi på OBOS att bygga 15 välplanerade parhus på 100 och 124 kvm i ett trivsamt och familjevänligt kvarter. Varje bostad får egen trädgård och parkering. Välkommen!

Projektdetaljer

Status
Kommande försäljning
Antal bostäder
15 parhus, 30 bostäder i två plan
Bostadstyp
Parhus
Boarea
100 och 124 m²
Försäljningsstart
Planerad från Kvartal 2 2025
Inflyttning
Planerad från Kvartal 2 2027
Ägandeform
Bostadsrätt

Utforska området runt Brf Silverskogen

Läser in

Två personer går i skogen

Lev livet mitt i naturen

Här bor du bokstavligt talat mitt i den vackra naturen. Öppna fält och vackra tallskogar varvas med bondgårdar – så bli inte förvånad om en traktor kör om dig på kvällspromenaden. Men Skölsta börjar bli väldigt populärt, så här finns också ganska gott om varierande villabebyggelse – med andra ord behöver du knappast känna dig ensam: här finns alla chanser till nya vänner för hela familjen.

Skoj för både stora och små

Här bor du så gott som granne med det populära friluftsområdet Vedyxaskogen. Vandra längs lederna, grilla något gott på grillplatsen och titta på djurlivet vid viltvattnet – har du tur kikar en älg fram i buskaget. Fler nära djur-upplevelser får du på Årsta 4H-gård, och för tågfantaster är museijärnvägen Lennakatten en klar höjdpunkt. Tåget stannar på Skölsta station, och både cyklar och hundar är välkomna att följa med på resan.

Allt som får vardagen att fungera

Men du har också allt sådant som får vardagen att fungera problemfritt inom räckhåll, inte minst tack vare närheten till Gränbystadens köpcentrum som har det mesta för såväl storhandling som nöjesshopping. Dit tar du dig på cirka tio minuter med bil. Både skola och förskola finns i grannstadsdelen Årsta.

Och storstadspulsen inom räckhåll

In till Uppsalas stadskärna tar du dig på cirka 20 minuter med bil eller en halvtimme med buss, kommunen kommer också att bygga en ny busshållplats ännu närmare kvarteret. Eller varför inte ta cykeln? Det finns en ny, fin cykelväg stora delar av sträckan. Och behöver du ta dig någon annanstans har du nära både till E4:an och väg 288. Till centrala Stockholm tar resan cirka en timme.

Om bostäderna

Dessa parhus passar perfekt för dig som vill ha en modern, bekväm bostad med god standard. Här ska du tydligt känna att du bor i ett hus byggt i trä – därför pryds fasaderna av stående träpanel och färgsätts i mjuka, jordnära toner som passar perfekt in i naturen runt omkring. På vissa hus kommer det även vara möjligt att välja till solpaneler på taket.

Gatuvy
Skölsta-skylt

Om området

Vill du komma närmare naturen? Kanske är det dags att ta nästa steg och bo lite mer familjevänligt? I Skölsta får du en blandning av allt det bästa - en helt nybyggd bostadsrätt, vacker natur alldeles inpå husknuten, och närhet till skolor, kommunikationer och service. Dessutom med centrala Uppsala på bekvämt avstånd!

Var du bor kan påverka hur du mår.

Gillar du också att ta en skogspromenad? Att byta ut löpbandet mot en runda i terrängen, eller bara sitta på en stubbe och filosofera? Perfekt! Här i Brf Silverskogen har du alla möjligheter att njuta av naturen.

En man på en stubbe

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Andreas Lindqvist

Andreas Lindqvist

Mäklare073-657 93 66E-post
Portrettbilde av Maria Hägglund

Maria Hägglund

Säljkoordinator0706015789E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller