Hoppa till innehåll

Prissänkning 400.000 kr + avgiftsfritt första året!

Just nu har vi ett erbjudande i Brf Bronsyxan som ger dig 400.000 kr i rabatt. Rabatten är avdragen i prislistan och gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta mäklaren för mer information.

Till salu

Inflyttningsklara bostäder i Skogstorp! Här finns två fina visningshus, kontakta mäklaren och boka din visning redan idag. Här skapar vi ett familjevänligt kvarter med radhus och parhus i två olika storlekar där du bor nytt, fräscht och bekvämt i bostadsrätt. Nära bad och natur, med gångavstånd till skola och förskola – och samtidigt med hela Eskilstunas utbud inom räckhåll.

Projektdetaljer

Adress
Carl Lewanders väg, Skogstorp
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostäder
12
Boarea
107–120 m2
Pris
Från 2 475 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Varmt välkommen på visning i vår fina visningsbostad på Carl Lewanders väg 73! Föranmälan till mäklaren krävs

Carl Lewanders väg 73, 633 69 SkogstorpKarta
  • Onsdag 17 juli kl. 17:00-17:30
Kontakta oss

Nu får du dessutom...

Avgiftsfritt första året

Just nu bjuder vi på hela månadsavgiften i Brf Bronsyxan i 12 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Trygg månadsavgift

För att ge köpare i Brf Bronsyxan en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift från 4.995 kr fram till september 2026. Det ger dig friheten att planera din ekonomi i flera år framåt.

Utforska området runt Brf Bronsyxan

Läser in

Låt husdrömmen bli verklighet i populära Skogstorp

Även om det inte byggts något nytt på länge i Skogstorp har människor bott och trivts här i tusentals år. Åtminstone ända sedan bronsåldern. Ett bevis för det är Skogstorpsyxorna, ett par bronsyxor från den tiden som hittades här 1864. Idag finns de på historiska museet i Stockholm – och det är de som har gett inspiration till föreningens namn.

Härliga hem för alla åldrar

Brf Bronsyxan får ett lugnt och grönt läge, granne med en skogsdunge. Här bor du nybyggt och bekvämt i bostadsrätt, i ett trivsamt kvarter med parhus om 107 respektive 120 kvadratmetrar, och radhus i den mindre modellen. Båda har gott om rum för familjelivet med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard och dubbla uteplatser. Båda husmodellerna har också plats för att ha hemmakontor.

Flytta in i en enklare vardag

Att bo i Skogstorp är att bo i ett lugnt och tryggt område. Från Brf Bronsyxan har du promenad- eller cykelavstånd till det mesta, till exempel flera förskolor, Skogstorpsskolan (F-9), och områdets matbutik. Det samma gäller för Orrlidens IP, badplatsen och den fina Rosenforsparken. Och in till centrala Eskilstuna tar du dig på 10-15 minuter med bil och omkring 20 minuter med buss eller cykel.

Kök med rostfria vitvaror.

Följ med på en 360-gradersvisning

Kliv in och få en känsla för planlösningen i Brf Bronsyxan. Observera att visningen endast ska ses som vägledande och avvikelser i detaljer och materialval förekommer.

Titta närmare på husen!

I Brf Bronsyxan bor du nybyggt och bekvämt i bostadsrätt, i ett trivsamt kvarter med parhus om 107 respektive 120 kvadratmetrar, och radhus i den mindre modellen. Båda i två plan, med fina sociala ytor, 2-3 sovrum som standard och dubbla uteplatser.

Översiktsbild över Brf Bronsyxan
Två barn går i skogen.

Livet i området

I Skogstorp bor du med promenad- eller cykelavstånd till det mesta, till exempel flera förskolor, Skogstorpsskolan (F-9), och områdets matbutik. Det samma gäller för Orrlidens IP, badplatsen och den fina Rosenforsparken. Och in till centrala Eskilstuna tar du dig på 10-15 minuter med bil och omkring 20 minuter med buss eller cykel.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Ludwig Gullberg

Ludwig Gullberg

Mäklare0725886157E-post
Portrettbilde av Maria Hägglund

Maria Hägglund

Säljkoordinator0706015789E-post