Hoppa till innehåll

Ska du köpa bostad i Brf Bolinder?

Just nu kan du få upp till 400 000 kr i rabatt och räntekompensation när du köper bostad hos OBOS. Läs mer om erbjudandena längre ner eller kontakta mäklaren direkt.

Till salu

I Norra Munktellstaden bygger vi nu vår andra etapp, Brf Bolinder som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök. Här får du ett centralt och bekymmersfritt boende med trivsam innergård och garage i källarplan.

Projektdetaljer

Adress
Norrgärdesgatan 3, Eskilstuna
Inflyttning
Inflyttningsklart
Lediga bostader
22
Boarea
28 m2 – 117 m2
Pris
Från 1 098 000 kr
Ägandeform
Bostadsrätt

Vill du gå på visning?

Välkommen på visning i Brf Bolinder. Vi har nu möjlighet att visa dig den eller de lägenheter du är intresserad av. Kontakta ansvarig mäklare, Nina Ekberg, för att anmäla dig till visningen och meddela vad du är intresserad av.

Ester Kvarnströms g 9, 633 60 EskilstunaKarta
  • Söndag 16 juni kl. 10:45-11:15
Kontakta oss

Erbjudanden i Brf Bolinder

100 000 kr rabatt per rum
Fler rum ger mer rabatt i Brf Bolinder i Eskilstuna.
En studio/etta - 100 000 kr i rabatt.
En tvåa - 200 000 kr i rabatt.
En trea - 300 000 kr i rabatt
Husets takvåning/fyra - 400 000 kr i rabatt.

Erbjudandet gäller nya kunder som köper en bostad i Brf Bolinder innan 30 juni. Rabatten dras av från ordinarie pris i prislistan.

Trygg start med räntekompensation
Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer och vi vill att den ska vara en trygg och glädjefylld händelse. Vi på OBOS erbjuder därför en räntekompensation som delvis kompenserar för bostadsrättsföreningens ökade räntekostnader. Den räcker i tre år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1,0% på förenings lån. Det betyder att du och föreningen får ett visst skydd mot avgiftshöjningar av månadsavgiften. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

Utforska området runt Brf Bolinder

Läser in

Se filmen om Norra Munktellstaden!

Följ med marknadsansvariga Lukas Lindström från Fastighetsbyrån i Eskilstuna på en exklusiv rundvandring i Norra Munktellstaden.

Se filmen om Norra Munktellstaden!

Lär känna Munktellstaden

Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport. Här finns flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån.

Två kvinnor skrattar vid ett dukat bord
Växthus

Gröna gårdar och vackert funktionellt inre

Totalt finns 67 bostadsrätter i föreningen, från studios på 28 kvm till de största fyrarummarna på 117 kvm. Husen får vackert rödgrå tegelfasader, med tydlig koppling till de historiska industribyggnader som funnits i området. Balkongerna är i första hand placerade in mot gården.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Om du redan är registrerad i våra system kommer vi att skicka information till dig till den e-postadress som är kopplad till dig.
Du kan logga in eller skapa en användare på Min sida för att se eller ändra vilken e-postadress som är registrerad på dig.

OBOS Personuppgiftspolicy

Genom att ange din e-postadress och telefonnummer godkänner du att du får e-post och förfrågningar per telefon från OBOS. Det är frivilligt att ge detta samtycke och det kan dras tillbaka när som helst. Namn, e-postadresser och telefonnummer lagras endast i våra interna system. Din information är säker hos oss och du kan läsa mer om hur vi behandlar din personliga information i OBOS personuppgiftspolicy. Gå till OBOS personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Portrettbilde av Cathrine Nord

Cathrine Nord

Kundansvarig0470799876E-post
Portrettbilde av Nina Ekberg

Nina Ekberg

Mäklare0709594545E-post

Läs mer om olika bostadsköpsmodeller