8 tips för att spara i vardagen

Som OBOS-medlem kan du spara mycket pengar i vardagen. Vi ger dig våra bästa tips på var du kan samla in de största beloppen och på så vis snabbt spara in medlemsavgiften. Det ska löna sig att vara medlem!

1. Sänk elräkningen

Du behöver inte frysa i vinter för att spara pengar. Byt istället till ett av Sveriges bästa medlemsavtal på el. Medlemsrabatten hos Fortum ger dig möjlighet att beräkna ditt personliga pris på bara två minuter och du får dessutom gratis månadsavgift i 15 månader. Nyhet! Gör ditt elavtal ännu bättre med tilläggstjänsterna Prisskydd och Trygghetspaket.

2. Prisvärd försäkring

Var det länge sedan du gick igenom dina försäkringsvillkor? Hos Trygg-Hansa får du som är OBOS-medlem 12% rabatt på alla hemförsäkringar första året, därefter 10% rabatt och upp till 20% i samlingsrabatt. Du får personlig rådgivning samt hjälp med jämförelse och flytt från annat bolag. Här kan du spara mycket pengar, oavsett om du redan är kund hos Moderna Försäkringar eller flyttar dina försäkringar dit.   

3. Spara pengar på transport

Det är välkänt att en bil kostar pengar. Gör det till en lite billigare affär genom att använda din OBOS-rabatt hos Vianor kan du får 20% på däckhotell och 10% på däck till personbilar inklusive SUV. Behöver du bara en bil ibland? Hos Avis får du 30% rabatt på hyrbil i Sverige.

4. En tryggare vardag

Går du och oroar dig för inbrott, brand, olyckor och vattenskador? Skaffa ett hemlarm från Verisure, få ett supererbjudande och tjänsten Guardian kostnadsfritt. Självklart får du hjälp och support dygnet runt, året runt. Logga in i OBOS-appen för att ta del av erbjudandet.    

 5. Ska du flytta eller renovera?

När det är dags att flytta eller renovera glöm inte bort att nyttja dina medlemsförmåner. Att vara OBOS-medlem ger dig förmånlig rabatt vid flytthjälp och flyttstädning hos Hemfrid, fina rabatter på färg hos Nordsjö Idé & Design, bra erbjudande på tapeter från Sandå Måleri samt möjlighet att se över och upprätta juridiska dokument med förmånlig rabatt hos Familjens Jurist.  

6. Förköpsbiljetter & reducerade priser

Nöjen är en guldkant i vardagen, men också något som kan ha en hög prislapp. Som OBOS-medlem får du tillgång till förköp av konserter tillsammans med All Things Live och reducerat pris på biljetter till bland annat Liseberg och ABBA The Museum.  

7. Tjingpaxa medlemsbiljetter

Våra medlemmar är vana vid bra lägen. Tjingpaxa biljetter till Allsvenskan, Superettan och OBOS Damallsvenskan. Erbjudandet är kostnadsfritt och först till kvarn gäller. 

8. Glöm inte förturen

Är du på jakt efter lägenhet, hus eller tomt? Förturen kan ge dig nyckeln till ditt drömboende – utan att du behöver delta i budrundan. Förturen ökar i värde för varje dag du är medlem, även när du har köpt en bostad eller tomt från oss. Och kom ihåg - kort kötid är bättre än ingen kötid.  

Är du inte OBOS-medlem ännu? Bli medlem här!

Ge bort ett medlemskap

Vill du ge en värdefull investering för framtiden? Ge bort ett OBOS-medlemskap till någon du tycker om. En present som sätter guldkant på vardagen och ger försprång i vår bostadskö.