Villkor OBOS appen

OBOS behöver ditt samtycke innan du kan använda OBOS-appen ("appen"). Läs villkoren nedan och ge ditt samtycke genom att markera rutan "Jag accepterar villkoren i OBOS-appen".

Licens
Rätten att installera och använda appen är personlig och åtkomst ska inte förmedlas till andra.

Användare

  • Du måste tillhandahålla fullständig och korrekt personlig information. I de fall personuppgifter (inkl. Bostadsadress) som hämtas från vårt medlemsregister inte är korrekta ber vi dig att rapportera till oss eller uppdatera din information hos Medlemsservice. Du får inte visas med ett annat namn än ditt eget i OBOS-appen.

  • Vi kommer att hålla reda på och lagra vilka verktyg vi har använt för att identifiera dig (om någon).

  • Alla inloggningar kontrolleras i vårt medlemsregister och du kommer att kunna använda olika verktyg, som varierar från identifikation per telefon och födelsedatum till BankID.

Lagring av din personliga information.

  • Vi lagrar bara ditt medlemsnummer och ingen personlig information utöver detta i appens databas.

  • Barn under 18 år kan inte använda OBOS-appen.

  • Vid misstankar om missbruk av appen har vi, efter eget gottfinnande, rätten att radera din användare utan någon form av kompensation. Exempel på detta kan vara att du låter andra använda ditt medlemskort eller dra nytta av dina medlemsförmåner.

Funktioner på mobil enhet
För att göra appen så enkel att använda som möjligt ber vi om tillgång till vissa funktioner på den mobila enheten. Dessa inkluderar:

Push-notiser. Om det är aktiverat är push-notiser på din telefon ett sätt som vi kan meddela dig om relevanta medlemserbjudanden och viktig information om ditt medlemskap. Du kan ändra detta när som helst i appen. Exempel på aviseringar kan vara en extra bra rabatt på ett medlemskapserbjudande du har använt, visat intresse för eller markerat som favorit, eller anmälan om försenade medlemsavgifter.

Radering av användarkonto. Du kan radera ditt användarkonto i appen. Detta raderar inte din personliga information i vårt centrala medlemsregister.

Analys av användningen. Vi analyserar användningen av appen för att göra den bättre och bättre och för att ge dig anpassade varningar baserat på hur du använder appen (om du har aktiverat varningar). Till exempel registreras de val du gör och innehållet i appen du tittar på. Du kan stänga av analysen av din användning i appen.