Laster resultat

Kommande projekt

Björröd

Vill du hitta hem på en naturskön plats på lagom avstånd från Göteborg? Då ska du titta närmare på Björröd. Här växer nämligen ett helt nytt bostadsområde fram, granne med naturen, nära all service i Landvetter – bara en kvarts bilresa från Göteborg!

1 av 7

Nyckelinformation

Antal bostäder
Ca 100 st
Upplåtelseform
Brf och äganderätter
Säljstart
Från 2022
Inflyttning
Från 2024

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Bo alldeles lagom lantligt i Björröd

Björröd kännetecknas av ett lantligt lugn. Hästgårdar, betesmarker, skogar och sjöar omger platsen där OBOS nya bostadsområde tar form. Här bor du på landet, nära service och aktiviteter – men ändå med bekväm pendling in till Göteborg. En attraktiv kombination som med åren blivit allt svårare att uppfylla i Göteborg.

Det naturnära läget sätter förstås en extra guldkant på vardagen. Men här har du också nära till allt som får vardagen att fungera. I Landvetter finns det mesta du behöver i din vardag: från skolor och förskolor till vårdcentral och apotek, frisörer, butiker, restauranger och caféer. Här råder heller ingen brist på aktiviteter. Landvetter har flera gym, ishall, sporthall, fotbollsplaner och motionsspår – liksom ett eget kulturhus.

Men här behöver du heller inte försaka stadslivets nöjen, eller de rent praktiska aspekterna som att enkelt kunna ta dig till jobbet. In till Göteborg tar du dig smidigt med både bil och buss. Med bil tar resan 15-20 minuter, med buss är du framme vid Korsvägen på runt halvtimmen. Och vill du vidare ut i världen når du flygplatsen på 10 minuter i bilen.

Området kommer att bebyggas i ett flertal etapper. 

Mer information om projekten i Björröd hittar du nedan. Här kommer vi att fylla på med kommande projekt så snart de blir aktuella.

Är du intresserad? Skicka gärna en intresseanmälan via formuläret längre ner på sidan!

När vi har mer information kring hur området fortskrider, meddelar vi våra intressenter.

Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Så är det att bo ljuvligt lantligt i Björröd

Vill du hitta hem på en naturskön plats på lagom avstånd från Göteborg? Då ska titta närmare på Björröd, menar projektutvecklare Johan Åstradsson. Här växer nämligen ett helt nytt bostadsområde fram, granne med naturen, nära all service i Landvetter – bara en kvarts bilresa från Göteborg.

Läs mer här

Projekt i Björröd

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Björröd

Vi svarar gärna på dina frågor!