Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Blåbärsskogen

Grattis Sala! Nu planerar vi för ett mysigt kvarter med nybyggda radhus i tre olika storlekar, inspirerade av stadens vackra gamla bebyggelse, utan att vara mindre moderna för det. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform, granne med skogen, en promenad från bad – och bara en cykeltur från allt annat.

1 av 18

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
18
Bostadstyp
Radhus
Pris från
1 950 000 kr
Storlek (Boarea)
107–137 m²
Inflyttning
Från vinter 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning i vår visningsbod!

Få mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen. OBS! Anmälan krävs!

Adress: vår nya visningsbod på arbetsplatsen; Banelundsgatan i Sala.

Passar inte tiden? Välkommen att boka en privat tid.

Adress:
Banelundsgatan, Sala. Se kartan på Google

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en känsla av bostäderna. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra justeringar.

Brf Blåbärsskogen har 18 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Blåbärsskogen Etapp 2

  • 15 fyra- till sexrumsbostäder
  • Från 1 950 000 kr till 2 550 000 kr
  • Köp nu till fast pris!
Försäljning pågår

Brf Blåbärsskogen

  • 3 fem- till sexrumsbostäder
  • Från 2 395 000 kr till 2 595 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.936630,16.563410. Se kartan på Google

Ett nytt kvarter med småskalig charm

Vad kan väl passa bättre här i Sala än nybyggda trähus med gammaldags charm? Nej, vi tänkte väl det. Välkommen till ett mysigt kvarter där husen får ta plats, och vara vackra på riktigt, utan att vara mindre moderna för det. Härliga radhus i tre olika storlekar – som gjorda för familjelivet, oavsett hur din familj ser ut.

Stort, litet eller mittemellan

Här kan du välja mellan finfina radhus i tre olika storlekar: 107, 120 eller 137 ljusa och välplanerade kvadratmetrar i två plan. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan med den ljuvliga altanen utanför som grädde på moset. Och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Husen har 2-4 sovrum som standard. Med andra ord finns här gott om plats för att leva livet.

Småstadscharm med nära till allt

Sala är en alldeles lagom stad. Liten nog för att ha den mysiga småstadskänslan kvar, men stor nog för att ha all service du behöver i din vardag – och en hel del annat som sätter guldkant på den samma. Från Brf Blåbärsskogen har du till exempel bara en kort promenad till både badplats och lekplats – och skogen såklart. Sedan finns allt annat som Sala har att erbjuda på bekvämt cykelavstånd.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Blåbärsskogen och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Blåbärsskogen i populära Sörmarken bjuder på nybyggda radhus och parhus om 107, 120 & 137 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Alla med fina sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Sala passar dig som vill njuta fullt ut av småstadslivet, men ändå har flera större städer inom räckhåll. Här finns allt du behöver för en smidigt fungerande vardag – men också för en guldkantad sådan.

Läs artikeln!
Varför välja Blåbärsskogen?

Varför välja Blåbärsskogen?

Drömmer du om ett lite enklare, lugnare liv i småstaden med det stora utbudet? I ett nytt och fräscht hus som är vackert på riktigt, men som samtidigt låter dig slippa allt vad underhåll heter? Välkommen hem!

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Blåbärsskogen

Vi svarar gärna på dina frågor!