Laster resultat
Kommande projekt

Brf Blåbärsskogen

Grattis Sala! Nu planerar vi för ett mysigt kvarter med nybyggda radhus i tre olika storlekar, inspirerade av stadens vackra gamla bebyggelse, utan att vara mindre moderna för det. Här bor du bekvämt i bostadsrättsform, granne med skogen, en promenad från bad – och bara en cykeltur från allt annat.

Nyckelinformation

Antal bostäder
23
Bostadstyp
Radhus
Storlek (boarea)
107, 120 & 137 m²
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Detta händer nu

Inspirationsbilder

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en känsla av bostäderna. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra justeringar.

Ett nytt kvarter med småskalig charm

Vad kan väl passa bättre här i Sala än nybyggda trähus med gammaldags charm? Nej, vi tänkte väl det. Välkommen till ett mysigt kvarter där husen får ta plats, och vara vackra på riktigt, utan att vara mindre moderna för det. Härliga radhus i tre olika storlekar – som gjorda för familjelivet, oavsett hur din familj ser ut.

Stort, litet eller mittemellan

Här kan du välja mellan finfina radhus i tre olika storlekar: 107, 120 eller 137 ljusa och välplanerade kvadratmetrar i två plan. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan med den ljuvliga altanen utanför som grädde på moset. Och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Husen har 2-4 sovrum som standard. Med andra ord finns här gott om plats för att leva livet.

Småstadscharm med nära till allt

Sala är en alldeles lagom stad. Liten nog för att ha den mysiga småstadskänslan kvar, men stor nog för att ha all service du behöver i din vardag – och en hel del annat som sätter guldkant på den samma. Från Brf Blåbärsskogen har du till exempel bara en kort promenad till både badplats och lekplats – och skogen såklart. Sedan finns allt annat som Sala har att erbjuda på bekvämt cykelavstånd.

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Blåbärsskogen i populära Sörmarken bjuder på nybyggda radhus och parhus om 107, 120 & 137 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Alla med fina sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Sala passar dig som vill njuta fullt ut av småstadslivet, men ändå har flera större städer inom räckhåll. Här finns allt du behöver för en smidigt fungerande vardag – men också för en guldkantad sådan.

Läs artikeln!
Varför välja Blåbärsskogen?

Varför välja Blåbärsskogen?

Drömmer du om ett lite enklare, lugnare liv i småstaden med det stora utbudet? I ett nytt och fräscht hus som är vackert på riktigt, men som samtidigt låter dig slippa allt vad underhåll heter? Välkommen hem!

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Blåbärsskogen

Vi svarar gärna på dina frågor!