Lev huslivet på bekvämast möjliga vis

I Brf Blåbärsskogen är det enkelt att njuta av huslivet. Du bor bekvämt i bostadsrätt, i ett nybyggt radhus som kräver minimalt med underhåll – och den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i föreningen. Du har heller ingen vildvuxen jättetomt att tampas med, istället kan du lägga tid på din egen lilla täppa – eller något helt annat du tycker är roligt.

Härligt för både stora och små

Här flyttar du rakt in i villaidyllen, granne med äldre villor, med skogen och bara en kort promenad från sjön. Det här blir en plats där familjens småttingar kan springa rätt ut i leken, kanske sätter de kurs på sandlådan i kvarterets egen lekyta? Eller den större lekplatsen som ligger ett par hundra meter bort? Vi som är lite äldre kan istället njuta av trekaffet på altanen i lugn och ro.

1 av 5

Trästad anno 2021

Här hämtar husen sin inspiration från Salas vackra gamla bebyggelse. De är byggda i trä, och det syns. Fasader i stående träpanel, spröjsade fönster och fina detaljer ger den där varma, härliga känslan som bara den här stilen kan ge. Husen färgsätts i två olika nyanser av falurött, med sandfärgade respektive ljusgrå detaljer. Klassiskt tegelröda takpannor binder ihop helheten ytterligare, samtidigt som ytterdörrarna får sin egen färg vilket förstärker känslan av det egna hemmet.

Hem för familjer av alla slag

Här kan du välja mellan radhus i tre olika storlekar: 107, 120 eller 137 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Alla har fina sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp. De två större husmodellerna har också ett sovrum på entréplan, perfekt som gästrum, tonårsrum – eller kanske hemmakontor? Alla hus bjuder på fina möjligheter till plats för arbetsplats. Och för att förenkla vardagslogistiken har alla hus två badrum – det ena med tvättmaskin och torktumlare.

1 av 2

Med rum för utelivet

Att kunna gå rakt ut och känna gräset under fötterna är en stor del av huslivet. Därför får varje hus också en egen, lättskött tomt att njuta av. Tomterna varierar en del i storlek, så här finns både plats för dig med trädgårdsdrömmar och för dig som helst bara vill grilla på altanen. För vad vore utelivet utan uteplatser? Här får du dubbla sådana: en lite mindre på framsidan – och en fin altan med trädäck på baksidan av huset. Det är bara att prova dig fram till var morgonkaffet smakar bäst!

1 av 3

Och plats för din personlighet

Det är något visst med att flytta in i ett helt nytt hem. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg, med kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Är du ute i god tid har du också möjlighet att göra olika tillval – allt från olika köksluckor och bänkskivor till att förändra planlösningar på övervåningen. Praktiskt om familjen vill ha ytterligare ett sovrum istället för allrum, till exempel. Du kan också lyxa till din tillvaro lite extra med en braskamin i vardagsrumsdelen, eller kanske ett badkar i badrummet på övervåningen. Läs mer om alla valmöjligheter i Tillvalsbroschyren.

Och alla praktiska detaljer på plats

Vi har heller inte glömt de praktiska i tillvaron, som att varje hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats. Parkering för gäster finns också i kvarteret, och naturligtvis finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Blåbärsskogen?

Är du intresserad av Brf Blåbärsskogen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!