Exteriör i projektet Brf Morgondröm som OBOS bygger i Karlstad

Härliga hem för alla åldrar

I Brf Morgondröm kan de små familjemedlemmarna tryggt springa rätt ut i leken, medan de vuxna kan njuta av eftermiddagsfikan på altanen i lugn och ro. Att bo i kedjehus ger nämligen gott om villakänsla för pengarna. Här är det gott att leva, helt enkelt.

Vackert på riktigt

Ett vackert område förtjänar en vacker bebyggelse. I Brf Morgondröm får husen en traditionell stil med spröjsade fönster – de får med andra ord vara vackra på riktigt, som bara trähus kan, utan att vara mindre moderna för det. Husens fasader får en mjuk och behaglig färgsättning, inspirerad av skogen runt omkring. Vi ser också till att bevara de fina gamla tallarna, så långt det är möjligt, för att bjuda in naturen i kvarteret.

1 av 3

Rum för familjer av alla slag

Här bjuds vi på hemtrevliga hus i två plan – i två olika versioner. Båda erbjuder 120 välplanerade kvadratmetrar, med fina sociala ytor, fullutrustat kök och två badrum. Båda husen ger också möjlighet att  ha ditt eget hemmakontor. Men sedan skiljer sig planlösningarna åt något. Det ena huset har till exempel fyra sovrum och en inte fullt lika öppen lösning mellan kök och vardagsrum på entrévåningen – medan det andra erbjuder helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och har tre sovrum som standard, men också möjlighet till olika planlösningsalternativ på övervåningen som tillval. Oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem – i bekväm bostadsrättsform.

1 av 4

 

Med utrymme för ute-njut

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart har varje hus en rejäl altan på baksidan av huset. Men vi nöjer oss inte med det. Här får du en uteplats även på framsidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar allra bäst. Och utanför altanen väntar din egen trädgård. Här varierar tomternas storlek en hel del, från den lilla lättskötta täppan till betydligt större med möjlighet att skapa ditt eget trädgårdsparadis. Valet är ditt!

1 av 3

Bra standard som standard

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg.

1 av 4

Vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch? Om du är ute i god tid finns också möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem med olika tillval, alla möjligheter hittar du i tillvalsbroschyren. Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna, som att varje hus får ett eget förråd och egen carport. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Är du intresserad av Brf Morgondröm?

Är du intresserad av Brf Morgondröm?

Gå till projektsidan för att läsa mer om Brf Morgondröm. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!